Record la debut de sezon - Un pensionar din Bucureşti a obţinut marele premiu „Câştigă România”, emisiunea-concurs difuzată de TVR 2

0
0
Foto TVR
Foto TVR

Un pensionar din Bucureşti, Teodor Ciopală, a obţinut marele premiu „Câştigă România”, la numai două săptămâni de la debutul celui de-al optulea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2 şi găzduit de Virgil Ianţu.

Concurentul, intrat în competiţie la finalul sezonului precedent, a răspuns corect în zece ediţii consecutive şi a devenit învingătorul celui de-al optulea sezon.

El a primit marele premiu, un autoturism, şi a adunat cea mai mare sumă câştigată vreodată în concursul de cultură generală „Câştigă România!”, 25.700 de lei. Ciopală a mai fost concurent în prima ediţie din primul sezon, în 2017.

El este al cincilea concurent care ajunge să câştige zece ediţii consecutive şi al patrulea care primeşte o maşină marcă românească.. „Mi se pare extrem de dificil să câştigi o ediţie în acest concurs, iar 10 ediţii e aproape imposibil. Şi, totuşi, el a reuşit şi va primi marele premiu. Le transmitem celor de acasă că îi aşteptăm să vină la «Câştigă România»”, a transmis Virgil Ianţu.

Teodor Ciopală este din Bucureşti, a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice şi a profesat ca economist. Printre pasiunile sale se numără muzica şi cititul şi a mărturisit că îl enervează explozia de neologisme fără rost care sufocă limba română.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri