Program TV în weekend. Filme de comedie care merită urmărite azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să vadă în acest sfârşit de săptămână filme de comedie interesante au în program TV din weekend câteva pelicule interesante.

Program TV în weekend. Filme de comedie. Acel moment penibil. HBO Comedy. 22:00. Trei prieteni buni, toţi burlaci, desigur, colegi de apartament, pornesc să-şi trăiască viaţa.

Şi, într-o seară, la barul la care ies, întâlnesc fetele visate. Fiecare din ei, proaspăt în relaţia lui, trebuie să facă acum echilibristică între ieşirile cu băieţii şi cele romantice, de cuplu.

Filmul, pentru toate vârstele, plin de replici spumoase şi cu distribuţie tânără şi simpatică, reuşeşte să pună punctul pe i într-o manieră comică.

Program TV în weekend. Filme de comedie. Maestrul beţiv. Pro Cinema. 20:30. Jackie Chan este Wong Fei Hong, un mare erou kung fu din China secolului al 19-lea care combate injustiţia vremurilor aflate sub colonialismul britanic. Povestea începe din frageda şi năvalnica tinereţe a lui Wong, când e trimis să se disciplineze sub stricta oblăduire a unchiului său expert în kung fu, dar şi în arta băutului. 

Când tânărul Wong îşi ia o bătaie soră cu moartea de la nişte potlogari dintr-un sat învecinat unde plecase haimana, unchiul se hotărăşte să-şi instruiască nepotul în taina luptelor. Cum nu este niciodată treaz, unchiul îl va învăţa pe Wong un stil unic de kung fu, bazat pe mişcări specifice stării de ebrietate.

Program TV în weekend. Filme de comedie. „Mireasa e iubita mea”, pe TV 1000

Program TV în weekend. Filme de comedie. Muzicianul de lângă mine. Cinemax 2. 22:25. Un adolescent descoperă că vecinul său este un star rock, despre care se spunea că a murit în urmă cu 8 ani. Cei doi ajung la un compromis în urma căruia băiatul va păstra secretul dacă starul îl va iniţia în arta rock-ului.

Program TV în weekend. Filme de comedie. Mireasa e iubita mea!. TV 1000. 19:50. În comedia romantică a casei de filme Columbia Pictures, "Made of Honor", Tom (Patrick Dempsey) duce o viaţă minunată: e sexy, are success şi ştie că se poate bizui pe Hannah (Michelle Monaghan), încântătoarea lui prietenă şi singura constantă a vieţii lui. Totul merge perfect până când Hannah pleacă în Scoţia, într-o deplasare de serviciu de şase săptămâni. Acum Tom realizează, uimit, cât de pustie i se pare viaţa fără ea. Îşi propune să rezolve problema la întoarcerea ei, când o va cere pe Hannah de nevastă. 

Este însă siderat când află că Hannah s-a logodit cu un scoţian frumos şi bogat şi că intenţionează să plece peste ocean. Când Hannah îl roagă pe Tom să fie "domnişoara ei de onoare", el acceptă cu greu să îndeplinească acest rol, dar până la urmă acceptă, pentru că în felul acesta speră că-i va cuceri inima şi va reuşi să zădărnicească nunta până nu e prea târziu.

Program TV în weekend. Filme de comedie. Răzbunare în pijamale. AMC. 20:30. În vara de dinaintea primului lor an la liceu, Julie organizează o petrecere în pijamale cu cele mai bune prietene ale ei: Hannah, Nancy şi Farrah. În trei, ele ajung să trăiască aventura vieţilor lor. În încercarea de a scăpa o dată pentru totdeauna de reputaţiile lor îngrozitoare, Julie şi prietenele ei îşi petrec noaptea săpându-şi rivalele lor mai populare. Furatul maşinii lui tati, furişatul prin cluburi, eforturile de a o evita pe mama lui Julie, şi chiar un prim sărut - orice este posibil în noaptea petrecută la Julie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite