Program TV azi. Filme de comedie care vă vor aduce zâmbetul pe buze azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să înceapă săptămâna cu zâmbetul pe buze au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Uriaşul meu. HBO 2. 18:45. Sammy (Billy Crystal) este un impresar de mâna a doua dispus să sacrifice, pentru a reuşi în carieră, până şi relaţia cu soţia sa Serena (Kathleen Quinlan) şi cu fiul său Nick (Zane Carney). Purtat de afaceri prin îndepărtata Românie, Sammy descoperă, din întâmplare, un adevărat uriaş de 2,40 metri, Max (Gheorghe Mureşan). 

Max este un personaj ciudat: îngrijitor la o mânăstire, pare mai mult decât familiarizat cu operele lui Shakespeare şi, deşi trăieşte mai mult în lumea cărţilor, pare mulţumit de viaţa pe care o duce. Crescut în mânăstire de la o vârstă fragedă, Max are un singur dor, să îşi revadă iubita din adolescenţă, Lilliana (Joanna Pacula), care trăieşte acum în New Mexico.

Program TV azi. Filme de comedie. Umbra vulturului. Pro Cinema. 20:30. Chien Fu este om de serviciu la o şcoală de kung-fu. El nu poate lupta şi este mereu luat peste picior atât de profesori cât şi de elevi, iar singurul lui prieten este o pisică. Într-o zi, un bătrân îl învaţă pe Chien să lupte „Snake's Fist”, o tehnică kung-fu demult uitată. Însă Chien îşi crează propriul stil şi-l combină cu „Snake's Fist”. 

Stilul lui se bazează pe mişcările şi acţiunile pisicii. Nu trece mult timp, şi-i vine rândul lui Chien să-l ajute pe bătrân.

Program TV azi. Filme de comedie. „Ziua Cârtiţei”, pe Digi Film

Program TV azi. Filme de comedie. Consilier şcolar. Cinemax 2. 22:50. David Gold are 36 de ani, iar în copilărie jucase în filme. Acum, el nu are un loc de muncă şi este alcoolic, aşa că decide să îşi falsifice CV-ul şi astfel reuşeşte să obţină un post de consilier şcolar într-un liceu.

Program TV azi. Filme de comedie. Ziua cârtiţei. Digi Film. 20:00. Murray este Phil, un prezentator al ştirilor despre vreme care lucrează la un post local de televiziune din Pennsylvania. Visul său este să ajungă o vedetă la un post naţional de televiziune şi, pentru a-l duce la îndeplinire, este gata de orice sacrificiu şi mârşăvie. 

În data de 2 februarie, 1992, este trimis să relateze un eveniment special - Ziua Cârtiţei - o festivitate ciudată care se ţine anual în localitatea Punxsutawneyl. Este vorba de o cârtiţă care determină durata iernii după abilitatea sa de a-şi privi propria umbră. Numai că ceva se întâmplă. O furtună de zăpadă bulversează festivitatea, cârtiţa se retrage, iar echipa de la meteo este obligată să înnopteze în bizara localitate.

Program TV azi. Filme de comedie. Femeia ideală. TNT. 22:00. Doi adolescenţi, nesuferiţii Gary şi Wyatt, care nu sunt acceptaţi de cei din jur, creează pe calculator o femeie perfectă, Lisa, care le depăşeşte cu mult intenţia iniţială. Inteligentă şi sensibilă, Lisa îi citeşte pe Gary şi Wyatt ca într-o carte deschisă şi încearcă să facă ceva bun pentru ei, să le ridice moralul... Morala? Ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că s-ar putea să ţi se împlinească!  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite