Pro TV renunţă la colaborarea cu Vlad Enăchescu, care ar fi trebuit să fie şeful Departamentului Sport începând din 1 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Vlad Enăchescu
Foto Facebook / Vlad Enăchescu

Pro TV a anunţat joi, 2 decembrie, că renunţă la Vlad Enăchescu care ieri, 1 decembrie, preluase funcţia de şef al departamentului de sport.

„Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunţului, am avut o serie de discuţii mai aprofundate despre dezvoltarea conţinutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părţi să nu continuăm această colaborare.

Îi urăm lui Vlad mult succes pe viitor.", a transmis PRO TV.

Vlad Enăchescu a fost numit şef al departamentului sport pe 18 noiembrie 2021, urmând să intre în funcţie de la 1 decembrie.

„Sunt fericit şi totodată onorat să mă alătur celui mai important trust media din România. Întotdeauna mi-au plăcut provocările şi am îmbrăţişat cu această ocazie ideea unui proiect nou propus de managementul PRO TV, unul atractiv, cu impact în piaţa media. Cred în munca de echipă şi am convingerea că împreună putem aduce spectacolul sportiv de calitate în casele tuturor românilor. Echidistanţă, credibilitate şi profesionalism – acestea sunt valorile care mi-au ghidat paşii în cariera de jurnalist şi fac parte şi din ADN-ul colegilor din PRO TV!”, a declarat Vlad Enăchescu în noiembrie.

El trebuia să coordoneze activitatea departamentului şi să se ocupe de dezvoltarea conţinutului sportiv, conform strategiei de dezvoltare a companiei, atât pentru PRO TV, cât şi pentru canalele secundare. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite