Pro TV pregăteşte o nouă emisiune adresată tinerilor antreprenori: ce presupune formatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pro TV
FOTO Pro TV

Pro TV pregăteşte o nouă emisiune, „Imperiul leilor“, adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor. Reprezentanţii postului au anunţat unde se pot înscrie concurenţii şi ce presupune formatul.

Pro TV pregăteşte o nouă emisiune - „Imperiul leilor“. Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur trebuie să dezvolte un plan pe care să-l susţină în faţa unui grup de potenţiali investitori, format din oameni de afaceri români care şi-au demonstrat deja abilităţile în business-uri de succes. 

Aceşti tineri antreprenori au sarcina extrem de dificilă de a convinge unul sau mai mulţi potenţiali investitori să aloce suma necesară pentru finanţarea proiectului propus. Cum orice investiţie presupune şi riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere. 

Tinerii antreprenori au sarcina deloc uşoară de a-i convinge pe investitori cu planuri şi cifre de afaceri bine documentate, dar în acelaşi timp vor trebui să poată gestiona discuţia cu aceştia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse şi să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business.

„Imperiul leilor“ este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat şi este produs în peste 30 de ţări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia şi Israel, ajungând astfel pe toate continentele. 

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să lupte ca nişte lei ca să câştige supremaţia asupra propunerii respective. Însă, nu puţini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obţine finanţarea dorită.

Dacă doreşti să investeşti în tine, înscrie-te la casting pe imperiulleilor.protv.ro şi poţi să-ţi vezi visul finanţat.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite