Pro TV continuă tradiţia cu „Singur acasă“ în luna decembrie: când va fi difuzată comedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV nu renunţă la tradiţie şi va difuza pentru a 11-a oară de când există măsurătorile de audienţă îndrăgita serie „Singur acasă/Home Alone“.

„Tradiţionalul“ film de Crăciun este nelipsit din grila lunii decembrie a postului Pro TV şi reuşeşte de fiecare dată să înregistreze audienţe uriaşe. Anul acesta, prima parte a seriei „Singur acasă“ va fi difuzată pe data de 10 decembrie, scrie Paginademedia.ro.

„Singur acasă“, care anul acesta împlineşte 26 de ani, a fost pe Pro TV de 11 ori şi asta doar de când există măsurători de audienţă, fiindcă producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000 şi chiar în anul lansării postului de televiziune.

Filmul a avut o audienţă constantă în ultimii ani, atingând vârfuri de peste trei milioane de telespectatori, potrivit cifrelor publicate de-a lungul timpului de Paginademedia.ro. Anul trecut, prima parte a seriei a ţinut în faţa micilor ecrane, la nivel naţional, aproape 2,6 milioane de români pe minut, ceea ce înseamnă că peste un sfert dintre cei care se uitau la televizor erau pe Pro TV. Mai mult decât atât, audienţa filmului a fost dublă faţă de cea înregistrată de următorul post clasat, Antena 1, care a difuzat emisiunea de forţă a staţiei, „Te cunosc de undeva“.

Vă invităm să citiţi o analiză Adevărul (publicată în 2015) în care sunt expuse motivele pentru care „Singur acasă“ continuă să atragă an de an românii. „E conceput în aşa fel încât să dea dependenţă, asemenea cartofilor prăjiţi, care, chiar dacă nu sunt sănătoşi, sunt tare gustoşi. A devenit un must pentru Crăciun“, declara la momentul respectiv criticul de film Irina Margareta Nistor.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite