Pro TV caută noul MasterChef: Show-ul culinar a dat startul la înscrieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au început înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon „Masterchef“ FOTO Pro TV
Au început înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon „Masterchef“ FOTO Pro TV

Caravana „MasterChef“ se pregăteşte de drum, iar Pro TV a dat startul preselecţiilor pentru cel de-al şaptelea sezon al celui mai urmărit cooking show din România.

Timp de şase sezoane, competiţia culinară a reunit oameni din toate colţurile ţării, care au în comun o singură pasiune: gătitul. În această vară, caravana celei mai aşteptate competiţii culinare se pregăteşte de un tur prin România în căutarea noului MasterChef.

Dacă ai îndemânarea să pregăteşti un desert delicios, ştii să prepari delicatese care uimesc prin gustul fascinant sau aspectul desăvârşit, iar ustensilele de bucătărie nu au secrete pentru tine bucătăria MasterChef te aşteaptă. Pe masterchef.protv.ro au început înscrierile pentru preselecţiile următorului sezon.

Membrul juriului „Masterchef“, Adrian Hădean, nu va mai apărea pe micile ecrane începând cu noul sezon al emisiunii culinare. Se pare că Pro TV a refuzat să-i reînnoiască contractul din motive financiare, deşi Hădean nu a cerut mai mult decât în ultimele două sezoane de când se află în echipa „Masterchef“. Potrivit ziarului Click!, locul acestuia ar putea fi ocupat de Răzvan Exarhu, care, potrivit unor surse, nu a fost selectat la preselecţiile iniţiale.

Chiar dacă nu va continua în televiziune, Adrian Hădean are deja propria emisiune radio la Europa Fm. Programul de educaţie gastronomică cu invitaţi şi reţete se numeşte „Medium Rare“ şi se transmite în fiecare duminică.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite