Prima TV aniversează 20 de ani. Ce ediţii speciale a pregătit postul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima TV aniversează pe 17 decembrie 20 ani de existenţă. Astfel, postul a pregătit o serie de ediţii speciale pentru a marca cele două decenii de la înfiinţare.

De la formate internaţionale de succes până la producţii originale, Prima TV a adus entartainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum „Schimb de mame“, cel mai longeviv reality show, „Cronica Carcotaşilor“, cea mai longevivă şi premiată emisiune pamflet din ţară, dar şi prin „Trăsniţii“, cel mai longeviv sitcom din lume, intrat în Cartea Recordurilor.

Postul a adus conceptul de reality-show în peisajul media autohton prin producţiile „Big Brother“, „Supernanny“ şi „Schimb de mame“.

„Megastar“ a fost, de asemenea, printre primele talent show-uri care au adus în atenţia publicului românesc un astfel de format. De asemenea, în 2002, apărea la Prima TV precursorul serialelor româneşti – „În familie“, iar emisiunea pamflet „Mondenii“ s-a bucurat de o apreciere foarte mare în rândul telespectatorilor. 

Prima TV a dat startul cooking-show-urilor cu „Cireaşa de pe tort“, cu îndrăgitul Horia Vîrlan. În prezent, acesta poate fi urmărit în cadrul emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“, alături de prezentatorul show-ului, Valentin Sanfira. De asemenea, emisiunile „Miss fata de la ţară“ şi „M-a făcut mama artist“, două formate romaneşti realizate la Prima TV, au devenit formate internaţionale, fiind achiziţionate în mai multe ţări din lume.

image

Prezentatorul „Mama mea găteşte mai bine“, Valentin Sanfira, şi maestrul bucătar Horia Vîrlan FOTO Prima TV

   

Ce ediţii speciale vor fi difuzate în ziua aniversară

De 20 ani Jurnalele Focus de la Prima TV aduc materiale în exclusivitate şi reportaje speciale. În ziua aniversării postului, ştirile Focus din 17 decembrie vor cuprinde o serie de informaţii despre istoria Prima TV, cu invitaţi speciali printre care se numără şi Cristina Ţopescu, Adriana Mariş, Melania Medeleanu. 

Acestea au fost prezente la o serie de evenimente care au schimbat lumea şi România, cum ar fi atacul de la New York din 9.11.2000, alegerile prezidenţiale din ţara noastră sau cele din SUA, războiul din Irak şi multe altele.

De-a lungul întregii zile de 17 decembrie, programul Prima TV va fi dedicat sărbătoririi celor 20 de ani. Astfel, de la 15:30, Chef  Dezbracatu’ va găti împreună cu Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoaşe din serialul „Trăsniţii“. Cei doi pasionaţi de bucătărie vor pregăti un preparat de sărbătoare: Cozonac Rosencranz. Acesta este o reţeta de inspiraţie vieneză, un cozonac răsturnat cu multă nucă şi caramel. 

image

Cârcotaşii FOTO Prima TV

Tot duminică, la „Mama mea găteşte mai bine“, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească două echipe venite în emisiune pentru a sărbători 20 de ani de Prima TV. Este vorba de cei care sunt la pupitrul ştirilor Prima TV Livia Graur – prezentatoarea Focus 14.00 şi 16.30 şi Marius Saizu – prezentatorul Focus în fiecare week-end şi realizatorul emisiunii „Dosarele DNA“. Cea de-a doua echipă este formată din prezentatorii Focus Magazin, Diana Bart şi Alexandru Constantin

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite