Premii uriașe pentru cultură generală în noua emisiune a lui Dan Negru. Concurenții vor sta la coadă, pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tu urmezi!“, un game show care îmbină cultura generală și entertainmentul, va avea premiera, în curând, la postul Kanal D. Miza este fabuloasă, iar pentru trei răspunsuri corecte se poate câștiga o sumă uriașă.

Dan Negru a început deja filmările pentru noul show FOTO Kanal D
Dan Negru a început deja filmările pentru noul show FOTO Kanal D

Entertainment și cultură generală, miză uriașă, concurenți foarte bine pregătiți, acestea sunt ingredientele show-ului pe care Dan Negru îl filmează în prezent și care va fi difuzat în curând la Kanal D.

„Tu urmezi!“ este un show în care concurenții stau literalmente la  coadă, pe scenă, pentru a răspunde unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Participanții trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul celui care răspunde greșit.

„Este spectaculos și fascinant să vezi că emoția poate fi dată și de creier, de spectacolul creierelor, din răspunsuri, bune sau releAu fost multe momente de tensiune la filmări, totul se întâmplă sub presiunea timpului. «Tu urmezi!» este un game show pentru toată lumea de acasă, sunt întrebări din diferite domenii, și din sport, și din muzică, din istorie, sau din gastronomie. Perspicacitatea, atenția, concentrarea le pot fi concurenților aliați de nădejde. Telespectatorii vor descoperi și o serie de personaje interesante, care au roluri bine definite în economia show-ului. Unii reprezintă acele domenii din care sunt extrase întrebările; dar vă las să îi descoperiți, din fața micilor ecrane“, a dezvăluit Dan Negru.

Jackpot de 100.000 de lei

Pe concurenți îi așteaptă premiile uriașe puse în joc. Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, ascunse în niște cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru. Sumele puse în joc variază între 5.000 de lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu pentru participanți. Castingul este în desfășurare pentru cei care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu Dan Negru.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite