Premiera X Factor, depăşită de un film de acţiune. Câţi români s-au uitat la show-ul de la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Carla's Dreams şi Delia formează juriul „X Factor“ FOTO Antena 1
Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Carla's Dreams şi Delia formează juriul „X Factor“ FOTO Antena 1

Cel de-al optulea sezon „X Factor“, care a avut premiera mai devreme faţă de sezoanele precedente, nu a reuşit să plaseze Antena 1 pe primul loc în audienţe. Românii au preferat, în schimb, un film de acţiune cu Jason Statham, difuzat până acum de mai multe ori de Pro TV.

Deşi a programat noul sezon „X Factor“ mai devreme decât de obicei, Antena 1 s-a plasat tot pe locul doi în preferinţele telespectatorilor, după Pro TV, potrivit cifrelod de audienţă publicate de Pagina de Media. 

„X Factor“ a început mai devreme decât în sezoanele precedente, în condiţiile în care până acum avea premiera spre jumătatea lunii septembrie. Tot ca o premieră a ultimilor ani, „X Factor“ a fost mutat duminica, în loc de vinerea, când concura cu „Vocea României“.  

„X Factor“ a concurat duminică seara cu filmul „Curierul 3“, cu Jason Statham (51 de ani) în rol principal, emisiunea „Schimb de mame“, difuzată de Prima TV, şi meciul Viitorul - FCSB, care a pus Digi Sport în top cinci audienţe.

La nivel naţional, „X Factor“ a fost urmărit de peste 900.000 de persoane în fiecare minut, iar Antena 1 a fost pe locul al doilea, după Pro TV, care a adunat în faţa micilor ecrane peste 1 milion de telespectatori. Kanal D a ocupat poziţia a treia, cu 868.000 de persoane. 

La nivel urban, Pro TV şi-a păstrat poziţia de lider. Filmul Pro a ţinut în faţa televizoarelor, în medie, 610.000 de persoane. Antena 1, de pe locul al doilea, era urmărită de 530.000 de persoane. Kanal D s-a clasat tot pe locul al treilea, cu 435.000 de persoane. 

La nivel comercial (18-49 de ani), topul rămâne neschimbat. „X Factor“ s-a clasat din nou pe poziţia a doua, după Pro TV. Media show-ului de talente a fost de 230.000 de privitori, iar Pro TV a ţinut în faţa micilor ecrane 279.000 de mii de tineri. Digisport 1 s-a clasat pe poziţia a patra, cu 119.000 de telespectatori, iar top cinci a fost încheiat de Prima TV, la care s-au uitat 71.000 de români. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite