Premiera noului sezon „Vrei să fii milionar?“, în această seară. Ce a făcut Teo Trandafir cu primii bani câştigaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir, prezentatoarea show-ului „Vrei să fii milionar?“ FOTO Kanal D
Teo Trandafir, prezentatoarea show-ului „Vrei să fii milionar?“ FOTO Kanal D

În această seară, de la ora 23.00, este debutul noului sezon al celui mai longeviv show de cultură generală „Vrei să fii milionar?“, difuzat de Kanal D, cu Teo Trandafir (50 de ani) prezentatoare. Teo a povestit chiar pe platoul de filmare ce a făcut cu primii bani pe care i-a câştigat.

„Vrei să fii milionar?“ începe astăzi, la ora 23.00, având-o ca prezentatoare pe Teo Trandafir. Producătorii spun că sunt emoţii uriaşe pentru concurenţii intraţi în cursa pentru milion, dar şi pentru Teo, care îi va chestiona pe aceştia şi va fi alături de ei pe toată perioada concursului.

„Am emoţii teribile! Asta pentru că sunt alături de concurenţi fizic, dar şi cu sufletul, vreau ca ei să câştige, dar nu am cum să îi ajut în vreun fel. Depinde numai de ei!“, spune Teo Trandafir. „De asemenea, am emoţii pentru că sunt o mare admiratoare a acestui format, mă simt norocoasă şi onorată să îl prezint şi îmi doresc să iasă totul perfect“, a adăugat aceasta.        

„În ce ţară trăieşte populaţia piraha?“, „Din ce imperiu a făcut parte Siria timp de 400 de  ani?“, „Cine a fost primul preşedinte al Statelor Unite?“ sunt doar câteva dintre întrebările primei ediţii a noului sezon. Cât de pregătiţi sunt concurenţii pentru ele şi dacă vor apela sau nu la variantele ajutătoare puse la dispoziţie, telespectatorii vor putea afla în această seară. 

Teo Trandafir aduce un plus de prospeţime emisiunii punându-şi amprenta în acest show prin inteligenţă, umor şi empatie.

„Va fi o seară memorabilă! Iată cât este de simplu: răspunzi corect la 15 întrebări şi câştigi un milion! «Vrei sa fii milionar?» împlinit anul acesta 20 de ani, iar de la înălţimea acestei frumoase vârste mi-a făcut un cadou alegându-mă drept prezentator“, a spus Teo Trandafir.

Teo a povestit chiar pe platourile de filmare de la „Vrei să fii milionar?“ cum a fost pentru ea experienţa câştigării primului salariu. Se întampla în perioada studenţiei sale, pe vremea când comercializa bilete de odihnă şi tratament. Emoţia primilor bani obţinuţi prin muncă a lăsat-o fără cuvinte, Teo Trandafir savurând victoria cu ciocolată.

„În anul 1990 am câştigat primii bani, au fost primii mei bani, din primul salariu. Ţin minte că mi-am cumpărat ciocolată în formă de Moş Crăciun, îmbrăcat în staniol. Am plâns şi am mâncat-o departe de ochii lumii. Eram fericită că am câştigat primii mei bani. La acea vreme, vindeam bilete de odihnă şi tratament. Înainte de asta, vândusem sticlărie, acum treceam la alt nivel. Se întâmpla în timpul facultăţii. După Revoluţie, studenţii la zi au avut voie să se angajeze. Înainte de ’89, conform legii, nu puteai să fii şi angajat, şi student. Primul lucru pe care l-am făcut după Revoluţie a fost să mă angajez“, a povestit Teo Trandafir.

Ema Ştefănescu, din Bucureşti, este primul concurent al acestui sezon. „Am făcut un plan referitor la câte city break-uri am putea face dacă voi câştiga...“, şi-a început Ema discursul sub privirile încurajatoare ale lui Teo.

Concurenţii vor avea parte de o experienţă cu totul specială, plină de tensiune, de surprize, iar telespectatorii, la rândul vor, îşi vor putea testa cunoştinţele odată cu cei aflaţi în platoul „Vrei să fii milionar?“.  Concurenţii vor avea de răspuns la 15 întrebări, de dificultate diferită, având la dispoziţie patru variante ajutătoare. De prima întrebare şi până la întrebarea numărul 10, inclusiv, concurentul are la dispoziţie trei variante ajutătoare: „50-50“, „Sună un prieten“ şi „Întreabă publicul“. După cel de-al doilea prag (de la întrebarea numărul 11 până la numărul 15), suplimentar faţă de variantele ajutătoare menţionate anterior, concurentul va mai beneficia de o variantă ajutătoare – „Schimbă întrebarea“.

 „Vrei să fii milionar?“ este unul dintre cele mai cunoscute şi iubite emisiuni cu format quiz din întreaga lume. Produs pentru prima dată în Marea Britanie, pe reţeaua ITV, în septembrie 1998, show-ul a devenit un fenomen din punct de vedere al rating-ului şi a fost prezent în peste 120 de ţări. Emisiunea a câştigat zeci de premii la nivel mondial şi a avut un impact social considerabil.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite