Premieră la „Vocea României“. Smiley l-a blocat pe Tudor, folosind noua regulă a concursului. Pentru ce concurentă s-au luptat antrenorii şi pe cine a ales tânăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dora Gaitanovici a reuşit să întoarcă toate scaunele la „Vcoea României“ FOTO Pro TV
Dora Gaitanovici a reuşit să întoarcă toate scaunele la „Vcoea României“ FOTO Pro TV

Momentul unei tinere de 18 ani din Buzău a adus o premieră în show-ul „Vocea României“, de la Pro TV: folosirea butonului de block, noua regulă introdusă în concurs.

În a treia ediţie din noul sezon „Vocea României“, Dora Gaitanovici, în vârstă de 18 ani, a cântat piesa „One More Try“, reuşind să întoarcă toate cele patru scaune. 

Momentul concurentei a adus şi o premieră: Smiley a folosit butonul de block şi l-a blocat pe Tudor Chirilă: „Deschide ochii şi priveşte viitorul“, i-a spus Smiley. 

„Pentru mine e un compliment că sunt blocat la o voce ca a ta. Vecine, bumerangul are multe colţuri“, a fost replica lui Chirilă. 

„Toată ziua am aşteptat o voce ca a ta. Mi se pare că este una dintre vocile care are şanse mari să câştige concursul. În spatele acestui zâmbet, stă un om foarte serios şi un antrenor foarte serios şi priceput“, a fost pledoaria lui Smiley, în încercarea de a o atrage pe tânără în echipa sa. 

   

„Dora are o voce incredibilă şi compune foarte frumos. A participat la Eurovision anul acesta. Te-am şi votat. Am 26 de ani şi mă aflu pe scaunul ăsta. Sunt o câştigătoare şi vreau să te fac şi pe tine o câştigătoare“, a fost discursul Irinei Rimes. 

„Pentru o voce ca a ta pot să fiu şi rea cu colegii mei. Eşti pe stilul meu, te potriveşti la mine în echipă“, a declarat Andra. 

Dora Gaitanovici a ales-o, în schimb, pe Irina Rimes, spre dezamăgirea lui Smiley şi „bucuria“ lui Chirilă. „Cel mai bine rezonez şi mă asemăn cu Irina“, şi-a motivat Dora alegerea. 

Cea de-a treia ediţie a sezonului opt al emisiunii „Vocea României” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 1,5 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă de la 21:40, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de la Pro TV. 

Dora Gaitanovici a aprticipat la Selecţia Naţională Eurovision 2018 cu o compoziţie proprie, piesa „Fără tine“ şi a reuşit să se claseze pe locul 6. În plus, Dora Gaitanovici a participat şi la festivalul Cerbul de Aur din acest an, care a avut loc în Braşov. 

„Compun, iar de pe la vârsta de 11 ani am început să cochetez cu concursurile de compoziţie. Am participat şi la Selecţia Naţională Eurovision cu o piesă proprie: «Fără tine», unde m-am clasat pe locul 6. Cred că te poţi numi artist când oferi publicului ceva personal“, spune Dora. 

   

Tânăra  a ajuns să studieze încă de la vârsta de patru ani, la îndemnul mamei sale, care a considerat că acest instrument stimulează gândirea matematică: 

„Când aveam 4 ani, părinţii mei nebuni m-au dat la pian. Ziceau că ar dezvolta gândirea matematică, dar ghinionul lor a fost că mi-a plăcut chiar pianul, iar de matematică nu prea am mai avut timp“. 

Dora mărturiseşte că are rezultate foarte bune şi la şcoală, motiv pentru care a fost deja admisă la două facultăţi din ţară:

„Îmi place foarte mult şi şcoala. Particip la olimpiade şcolare şi în urma rezultatelor pe care le-am obţinut la concursuri şi olimpiade am fost admisă deja la două facultăţi din ţară: Logică şi Filosofie în Iaşi şi  Ştiinţe Politice în Bucureşti. Eu sunt onorată de lucrul acesta, chiar dacă nu vreau să urmez calea asta“, mărturiseşte concurenta, care va urma totuşi cursurile Universităţii de Muzică din Bucureşti.  

„Vreau ca prin muzică să pot oferi bucurie oamenilor care mă ascultă. Eu nu mă văd făcând altceva decât muzică. Fie că voi cânta vocal, fie că voi fi instrumentist sau voi compune, eu voi trăi din muzică“, declara Dora într-un interviu din 2017. 

Citeşte şi: 

VIDEO Darren Cahill, impresionat de un concurent de la Vocea României: „E ceva în apă la Constanţa“

O buzoiancă la „Cerbul de Aur”. Dora Gaitanovici se află printre concurenţii selectaţi

  

Interviu cu câştigătoarea ediţiei jubiliare a Trofeului Tinereţii: Teodora Gaitanovici

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite