Patru filme de comedie care vă vor aduce zâmbetul pe buze la început de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de comedie. Matt Damon joacă în „The Informant”
Program TV azi. Filme de comedie. Matt Damon joacă în „The Informant”

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta pe micul ecran au în programul TV de azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Paul, mare poliţist de mall 2. HBO. 18:25. Aventurile cumsecadelui poliţist de cartier continuă. Au trecut deja 6 ani de când Paul are grijă de mall-ul său ca să nu existe incidente periculoase în el. E timpul ca să plece şi el într-o binemeritată vacanţă. 

Alege agitaţia Las Vegas-ului, ca să o mulţumească şi pe fiica lui adolescentă. Însă nici nu ajunge bine şi e implicat fără să vrea într-o aventură. Poliţistul din el nu îl lasă să stea pe margine, aşa că vacanţa se transformă într-un vârtej de evenimente mai mult sau mai puţin comice.

Program TV azi. Filme de comedie. Kate şi Leopold. TV 1000. 19:30. Kate McKay este un director modern, o adevărată femeie a secolului 21, care se zbate să reuşească într-o lume dominată de marile corporaţii. Leopold, cel de-al treilea duce de Albany, burlac încântător, aristocrat până în măduva oaselor, vine din secolul al XIX-lea. Pentru că o falie temporală îl aduce pe Leopold în New York-ul zilelor noastre, suntem martori la naşterea unei idile de modă veche. 

Program TV azi. Filme de comedie. „Informatorul!”, pe HBO 2

Program TV azi. Filme de comedie. Pădurea snobilor 2. TNT. 22:00. Milionarul Jack Hartounian a muncit din greu pentru fiecare cent pe care l-a adunat. Acum are tot ce-i trebuie şi e mulţumit, pînă cînd fiica lui se îndrăgosteşte de un băiat care face parte dintr-o familie veche şi foarte bună. Tânărul vrea ca iubita lui şi tatăl ei să se înscrie în exclusivistul club de golf frecventat de părinţii lui şi tot restul cremei societăţii, dar cînd membrii snobi ai clubului îl văd pe vulgarul şi zgomotosul milionar, îi resping cererea. Furios, Jack cumpără clubul şi-l transformă în parc de distracţii de un prost gust inimaginabil. Dar "nobilii" nu au de gînd să stea cu mîinile în sân.

Program TV azi. Filme de comedie. Informatorul! HBO 2. 22:20. Bazat pe romanul „The Informant: A true story”, scris de fostul jurnalist de la publicaţia New York Times - Kurt Eichenwald, filmul este axat pe cele mai celebre scandaluri industriale ale sfârşitului de secol trecut. Dacă vă întrebaţi ce poate fi atât de amuzant într-un film care abordează problema spionajului corporatist şi a afacerilor abuzive sau ilegale, simpla menţiune că regizorul filmului este chiar Steven Soderbergh spune totul. În modul său unic, regizorul faimoasei trilogii „Ocean's” oferă o incursiune amuzantă în lumea aluneacoasă a corporaţiilor.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri