Oameni din „Umbre“, la Adevărul Live: Maria Obretin, Andreea Vasile şi Bogdan Mirică, poveşti din culisele noului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Obretin, alături de Bogdan Mirciă, la filmările pentru „Umbre“ FOTO HBO
Maria Obretin, alături de Bogdan Mirciă, la filmările pentru „Umbre“ FOTO HBO

Serialul „Umbre“ revine la HBO cu al doilea sezon, după o pauză de trei ani, iar actorii Maria Obretin şi Andreea Vasile, împreună cu regizorul şi scenaristul Bogdan Mirică, ne oferă detalii din culisele noului capitol la Adevărul LIve.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Umbre“, produs de HBO Europe în România, va avea premiera pe 12 noiembrie 2017 în 17 ţări.

Noul sezon, scris şi regizat de Bogdan Mirică, va avea şase episoade, dintre care două sunt regizate de Igor Cobileanski. Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situaţia complicată în care se află, face o înţelegere cu Toma – capul mafiei constănţene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, aşteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-şi păstreze promisiunea? Şi ce consecinţe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile şi mai complicate, în ecuaţie apare un nou jucător – Emilian – un poliţist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului şi adevăratul cap al lumii interlope bucureştene.  

Actorii Maria Obretin (Gina) şi Andreea Vasile (Nico), alături de regizorul şi scenaristul Bogdan Mirică au fost prezenţi la Adevărul Live pentru a ne dezvălui ce ne aşteaptă, pe noi, dar şi pe personaje, în noul sezon. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite