O tânără din Harkov i-a cucerit pe jurați atât cu povestea și vocea sa, cât și cu piesa aleasă

0
0

Cântecul ales de tânără – interzis în Rusia – intitulat „1944” și compus de către artista ucraineană Jamala, descrie povestea tătarilor care au fost deportați în Crimeea de către Stalin.

Marina i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Foto: click.ro
Marina i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Foto: click.ro

Marina Nanava, originară din Harkov, unul dintre orașele ucrainiene care au fost puternic vizate de tirurile cu rachete rusești, a fugit din calea războiului și a ajuns în România. Ea are 21 de ani și este solistă în țara sa. Cu puțin curaj și după câteva clipe de gândit, tânăra a decis să participe la Vocea României.

Irina Rimes a fost absolut fermecată de vocea și povestea ei și a decis să o primească în echipa sa.

Melodia pe care Marina Nanava a ales-o a fost una cu o puternică încărcătură emoțională pentru concurentă. Marina a interpretat cântecul „1944", compus de către artista ucraineană Jamala, un cântec care spune povestea tătarilor care au fost deportați în Crimeea de către Stalin.

„Descrie tot ce se petrece acum în țara mea”, și-a justificat, cu emoție, alegerea muzicală concurenta.

Juriul acestui sezon al emisiunii Vocea României a venit cu anumite modificări. Horia Brenciu nu se mai află în rândul antrenorilor. Theo Rose este numele nou din acest sezon, iar ea va colabora cu Smiley pentru a atrage cei mai talentați concurenți în echipa lor. Locul lui Horia Brenciu a fost ocupat de Denis, solistul formației The Motans.

Citește mai multe aici.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite