O realizatoare radio a ajuns direct în finala „Cântă acum cu mine“, iar juriul i-a cerut bis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra Botez este o mândră mămică, soţie, realizatoare radio şi cântăreaţă FOTO Pro TV
Andra Botez este o mândră mămică, soţie, realizatoare radio şi cântăreaţă FOTO Pro TV

O realizatoare radio în vârstă de 34 de ani a făcut show în prima ediţie „Cântă acum cu mine“, unde nu doar că a reuşit să ridice în picioare tot juriul, dar i-a făcut pe „cei 100“ să-i ceară bis. Mai mult, ea a ajuns direct în finala noii emisiuni de la Pro TV.

Andra Botez, realizator radio la un post local, a cucerit juriul şi publicul cu energia ei pozitivă, dar şi cu vocea de excepţie, reuşind să obţină un punctaj maxim şi să fie primul concurent care ajunge în finală. 

„Nu am mai fost în niciun show de televiziune, e o provocare foarre mare. Ca artist, eşti obişnuit să dăruieşti muzică celor din faţa ta văzându-i stând pe scaun şi neridicându-se, dar aici e mai mult decât a dărui muzică, aici înseamnă să-i faci pe oameni să te înţeleagă aşa cum eşti pe deplin“, a declarat Andra Botez înainte de a urca pe scenă.

Realizatoarea radio a fermecat încă dinainte de a începe să cânte, minunându-se la vederea platoului uriaş şi alegând să se descalţe. Andra a ales un mashup inedit – „Săraca inima mea“ şi „New York, New York“.

Pe lângă faptul că i-a ridicat pe „cei 100“ în picioare, unele vedete au avut lacrimi în ochi şi chiar i-au cerut bis. 

„De unde ai apărut? Sincer, m-ai blocat, m-ai spart! Pe cuvântul meu dacă mai cânt piesa asta vreodată, nu mai pot“, a declarat solistul Tibi Scobiola. 

„Ceea ce e interesant este că în seara asta am avut atât de multe genuri, voci, timbre, dar cumva s-a terminat apoteotic. Şi faptul că a venit şi jazz-ul şi despre ce e vorba în jazz – puterea de a improviza, puterea de a fi liber, puterea de a nu depinde de nişte tipare, ci de a le depăşi, de a crea ceva nou de fiecare dată. Asta ai reuşit tu, să fii originală, să fii altfel“, a felicitat-o şi Loredana Groza, căpitanul juriului. 

Dirijorul Daniel Jinga i-a făcut la rândul lui un compliment concurentei: „Clădirea de aici este construită pe trei coloane – frumuseţe, inteligenţă şi ceva ce nu mă aşteptam la început, forţă, d-aia ne-ai cucerit pe toţi“.

Pentru că ambele au obţinut punctaj maxim, respectiv 100 de puncte, Andra Botez şi Cătălina Antal au fost supuse votului de departajare, acordat tot de juriu, care a decis să o trimită direct în finala „Cântă acum cu mine“ pe realizatoarea radio. Însă ulterior, după duel, şi Cătălina Antal a ajuns în finală.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite