O femeie de 70 de ani a uimit juriul şi publicul „Italia are talent“ cu un dans la bară: „Cum rămâne cu sciatica şi osteoporoza?“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Luciana Littizzetto a rămas cu gura căscată când a văzut-o pe Tomoko
Actriţa Luciana Littizzetto a rămas cu gura căscată când a văzut-o pe Tomoko

O femeie originară din Japonia a uimit juriul şi publicul show-ului „Italia are talent“ cu un număr incredibil de dans la bară. De ce? Pentru că are 70 de ani.

Asia este faimoasă datorită poveştilor despre longevitatea oamenilor, despre bătrâni care sunt mai activi ca niciodată şi, în unele cazuri, despre frumuseţea locuitorilor. Totuşi, când auziţi despre o japoneză în vârstă de 70 de ani care dansează la bară, nu vă puteţi ascunde urma de îndoială. Asta până când vedeţi momentul din cadrul emisiunii „Italia are talent“. 

„Sunt prea bătrână să mai cânt, dar am pregătit altceva şi sper să vă placă“, a declarat concurenta înainte de a lua prin surprindere pe toţi cei care au urmărit show-ul. 

Femeia, care s-a recomandat Tomoko, a uimit juriul show-ului de talente când şi-a dat jos kimonoul, lăsând la vedere un corp extrem de tonifiat, şi a început să danseze la bară, dând dovadă de o flexibilitate incredibilă. 

Tomoko şi-a terminat numărul în aplauzele furtunoase ale publicului, iar artiştii din juriu au ovaţionat-o în picioare. Membrii juriului, Claudio Bisio, Nina Zilli, Luciana Littizzetto şi Frank Matanoare, au fost uimiţi când concurenta şi-a dezvăluit vârsta. Admirându-i fizicul de invidiat, actriţa Luciana Littizzetto i-a spus: „Spune-mi ce mănânci! Cum poţi arăta atât de tânără? Cum rămâne cu sciatica şi osteoporoza? Ai un corp foarte frumos!“

„Am devenit obsedaţi de aspectul fizic, şi nu într-un sens pozitiv, am ajuns să credem că nu mai este potrivit ca un om bătrân să-şi expună corpul, dar al tău este minunat şi foarte armonios“, a mai declarat Littizzetto, citată de „Daily Mail“.

Femeia a mărturisit că s-a stabilit în Italia în urmă cu 43 de ani pentru a studia operă, însă ulterior s-a hotărât să urmeze o carieră în teatru. Concurenta a şi glumit pe seama faptului că încă nu foloseşte corect toate verbele din limba italiană, însă juriul a replicat rapid: „Cui îi mai pasă de verbe când corpul tău este la fel de flexibil ca al unui vierme? Este minunat!“

Filmarea care surprinde dansul la bară al concurentei a fost vizionat de peste 700.000 de persoane, multe lăudând-o pentru performanţă. „Momentul acela când realizezi că o femeie de 70 de ani este mult mai atletică şi talentată decât tine. Ce eroină!“, a fost unul dintre comentariile celor care au vizionat momentul de la „Italia are talent“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite