Noul sezon „Te cunosc de undeva“, debut în forţă: câţi români au văzut show-ul transformărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a noului sezon al show-ului „Te cunosc de  undeva“ a poziţionat Antena 1 lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara.

Prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva“, câştigată de Bella Santiago, care s-a transformat în Beyoncé, a fost sâmbătă, 7 septembrie, lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. În schimb, tinerii au preferat filmul „Legea străzii“, cu Jason Statham, care a clasat Pro TV pe primul loc pe segmentul comercial, Antena 1 coborând pe a doua poziţie, potrivit Paginademedia.ro.

La nivel naţional, emisiunea prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi a adunat în faţa micilor ecrane 1.141.000 de români, ceea ce a clasat Antena 1 pe primul loc. Pe locul doi, la o diferenţă foarte mică, a urmat în clasament Pro TV, cu 1.123.000 de oameni, în timp ce a treia poziţie a fost ocupată de România TV, post care a fost urmărit de 693.000 de români. Kanal D s-a clasat pe cinci cu a treia ediţie a show-ului „Îmi place dansul“, cel care a debutat săptămâna trecută. Dacă atunci avea avea o medie de 570.000 de privitori, acum audienţa a scăzut la aproximativ 300.000. 

La oraşe, lider a rămas Antena 1, care a ţinut 589.000 de oameni cu show-ul transformărilor, fiind urmat tot de Pro TV, cu 525.000 de urmăritori. Pe a treia poziţie a fost România TV, postul de ştiri având 367.000 de telespectatori.

La nivel comercial, filmul de acţiune „Legea străzii“ a fost vizionat de 276.000 de tineri şi astfel i-a luat locul emisiunii „Te cunosc de undeva“, care a coborât pe locul doi, fiind urmărit de 189.000 de persoane. Au urmat în clasament România TV (77.000) şi Kanal D (43.000).

Aventura transformărilor a început cu cei 12 concurenţi care au intrat în joc cu mult entuziasm, iar juriul format din Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) şi Aurelian Temişan (all the show) au fost impresionaţi de felul cum aceştia şi-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor. 

Aşadar, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au făcut show imitându-le pe surorile gemene Gabriela şi Mihaela Modorcea, cunoscute drept Indiggo, Diana Matei a adus pe scenă atmosfera de cabaret, transformată în Liza Minnelli, Monica Anghel şi fratele ei, Alex, au cântat în travesti precum Dorina şi Marian Nistor, un cuplu memorabil al scenei româneşti, pe când Sorana Darclée Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A., a intrat pentru o seară în rolul regretatei Amy Winehouse.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Cornel Palade şi fiica sa, Ada, au realizat un moment cu toate condimentele necesare transformaţi în Ruby şi Nosfe, interpretul de muzică populară Grigore Gherman i-a invitat pe toţi la o nuntă evreiască, în rolul lui Filip Kirkorov, un mega-star al Rusiei, iar Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au făcut spectacol alături de taraful Silvian Voicu, transformaţi în Elena Merişoreanu şi Daniela Crudu. Şi nu mică le-a fost surpriza când, pe scenă, alături de ei, au apărut la un moment dat  Elena Merişoreanu şi Daniela Crudu, în carne şi oase.

Cea mai bună transformare a serii a fost desemnată cea realizată de Bella Santiago, care a imitat-o pe Beyoncé, cântăreaţa ei preferată. 

Prima gală a acestui sezon a venit cu o premieră: Cosmin Seleşi a cântat în deschiderea serii alături de trupa sa. „Dacă toţi cântăreţii se dau actori, mă dau şi eu cântăreţ“, a explicat el, amuzat. 

Imagine indisponibilă
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite