Noi detalii din viitorul serial de la Antena 1, „Sacrificiul“: care e povestea familiei din care face parte Maia Morgenstern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sacrificiul“, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1 şi care va avea premiera în această toamnă, redă trei poveşti excepţionale, cu destine memorabile, una dintre ele aducând în prim plan viaţa familiei Oprea, din care face parte actriţa Maia Morgenstern (57 de ani).

Una dintre poveştile care vor fi prezentate în noul serial de la Antena 1, „Sacrificiul“, este cea a familiei Oprea.

Capul familiei Oprea este Ştefan (Claudiu Istodor), un bărbat cu o avere impresionantă, fără scrupule şi cu o viaţă dominată de minciuni, principalul interes fiind banul. 

Alături o are pe soţia sa, Eva (Maia Morgenstern), care s-a măritat destul de târziu cu Ştefan, un caracter total opus ei. Odată cu Ştefan au intrat în viaţa ei trei băieţi, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la naşterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă.

Băieţii familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) şi Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viaţa îi va lua prin surprindere şi îi va lovi în cele mai slabe puncte. 

Imagine indisponibilă

Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor)

Imagine indisponibilă

Eva (Maia Morgenstern) şi Ştefan (Claudiu Istodor)

Andrei (Denis Hanganu) este favoritul tatălui, deşi vede viaţa altfel decât Ştefan. Andrei e un tip foarte chipeş, inteligent, cuceritor şi, ca orice tânăr la vârsta lui, greşeşte. Rămâne de văzut dacă va învăţa sau nu din greşelile pe care le face. 

denis hanganu actor foto antena 1

Andrei (Denis Hanganu) 

Lili Ionescu (Michaela Prosan) este un fotomodel de succes, partenera perfectă şi logodnica lui Andrei. Originară de peste Prut, Lili se concentreazã pe avere şi şi-a facut un scop în viaţã din a pune mâna pe un bărbat bogat. Interesul este cel care joacă cel mai important rol în viaţa ei.

michaela prosan sacrificiul foto antena 1

Lili Ionescu (Michaela Prosan)

Lui Amza (Vlad Gherman), mezinul familiei, nu îi lipseşte nimic, nu a luptat niciodată pentru nimic, totul a venit de la sine în viaţa lui. Nu îl preocupă business-ul tatălui lui, vrea doar să găsească în fiecare zi o nouă distracţie care să coste foarte mult. În schimb, Alin (Alexandru Ion) face un NBA la Londra cu speranţa că va prelua business-ul tatălui său, Ştefan Oprea. Va fi o surpriză în vieţile celorlalţi şi va apărea pentru a scoate din liniştea cotidiană anumite personaje. 

vlad gherman sacrificiul foto antena 1

Amza (Vlad Gherman)

Pe lângă familia formată de Ştefan Oprea cu Eva, acesta mai are o fiică: Ştefania (Julia Marcan). Viaţa Ştefaniei este un roller coaster de emoţii şi schimbări, care o vor face pe micuţa de 9 ani să se maturizeze înainte de vreme. 

Imagine indisponibilă

Ştefania (Julia Marcan)

Grigore Oprea (Bogdan Stanoevici) este procuror de profesie şi fratele lui Ştefan Oprea. Cu un caracter opus fratelui lui, acesta a urcat pe scara ierarhică pas cu pas. Crede în dreptate, justiţie corectă, adevăr şi luptă pentru ele mai presus de orice.

Imagine indisponibilă

Grigore Oprea (Bogdan Stanoevici)

Katia (Cosmina Dobrotă) a lucrat la familia Caragea din Snagov. Când familia a plecat, ea şi-a căutat un alt loc de muncă şi aşa a ajuns la familia Oprea. Va trece printr-un proces de adaptare, întrucât nu prea e obişuită cu tabieturile doamnei Eva Oprea.

Imagine indisponibilă

Katia (Cosmina Dobrotă)

„Sacrificiul“ este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama“ cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Din distribuţia viitoarei producţii de la Antena 1 mai fac parte actorii: Cristina Ciobănaşu, Ioana Blaj, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Conrad Mericoffer, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin, Oana Cârmaciu, Daniel Nuţă, Mihai Gruia Sandu, Cristi Iacob, Alina Florescu, muzicianul Damian Drăghici, dar şi Oana Zăvoranu, Dorian Popa şi Gabi Ciocan. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite