Narcisa Iorga: „Antena 3 joacă doar un teatru prost. Nu riscă nicio secundă să fie închisă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisia postului Antena 3 nu poate fi oprită de nimeni, iar „Antena 3 joacă doar un teatru prost“, scrie pe blogul ei membrul CNA Narcisa Iorga, potrivit Reporter Virtual.

Sub titlul „Drama închiderii Antenei 3 – marketing şi terapie de grup. Realitatea TV a trecut prin experienţe mai  grele şi nu a plâns-o nimeni“, Narcisa Iorga a publicat un text în care scrie că televiziunea Antena 3 nu riscă nicio secundă să fie închisă după condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare, potrivit Reporter Virtual.

„Tragi-comedia jucată de angajaţii Antena 3, cum că s-ar urmări închiderea postului, nu are nicio legătură cu realitatea. Antena 3 nu riscă nimic. Nimeni nu-i poate opri emisia. Nimic n-o poate închide. Totul e doar un joc de imagine. «Specialiştii în manipulare» ştiu că victimizarea e cel mai facil mijloc de a pune în mişcare masele. Antena 3 foloseşte acest tertip, deşi scopul nu este salvarea postului – căci acesta nu se află în niciun fel de pericol – ci a ultimilor franjuri din imaginea lui Dan Voiculescu. Implicit, din forţa sa de negociere politică folosind postul de ştiri“, a scris Narcisa Iorga pe blogul ei.

„Antena 3 lansează reproşuri fără perdea către primul-ministru care, după ce a fost atât de puternic susţinut în ultimii ani, să permită tocmai în mandatul său condamnarea patronului de facto al trustului Intact. Realitatea TV a rămas fără regie de emisie în direct, a emis apoi dintr-un cort de pânză în plin ger. Şi, totuşi, postul a supravieţuit. Nu a rămas fără licenţă. Nu a închis-o nimeni. Antena 3 joacă doar un teatru prost, deşi ridică pe scenă inclusiv mari actori“, a mai spus aceasta.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite