„Mondenii“, primul scheci comedy show realizat în direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul „Mondenii“ va fi realizat, în noul sezon, aproape în totalitate în direct, scentele şi umorul cu accente absurde împletindu-se cu interacţiunea cu publicul din sala, dar şi cu cel din faţa micilor ecrane.

Emisiunea „Mondenii“ revine cu un nou sezon plin de glume, începând cu 29 martie, şi se reinventează într-un format unic în România: primul scheci comedy show realizat live. Cum se traduce acest aspect? Aproape toate momentele emisiunii vor fi realizate în direct, contactul nemijlocit cu spectatorii, dar mai ales cu telespectatorii fiind punctul cheie al show-ului.

Astfel, în fiecare seară de sâmbătă, în direct, de la ora 21:30, la Prima TV, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor realiza scheciuri (n.r. - scurte scenete cu caracter glumeţ), rubrici şi momente muzicale, în ajutor sărindu-le şi un invitat surpriză. „«Mondenii» devin un show live, nu un spectacol de teatru. Nu se urmăreşte respectarea unei naraţiuni, fiecare scheci este o poveste în sine. Încercăm un nou tip de umor, cu accente absurde, dar ceea ce predomină este buna dispoziţie şi interacţiunea cu oamenii“, a dezvăluit Andreea Grămoşteanu pentru „Adevărul“.

În noul sezon „Mondenii“, pe lângă interacţiune, actualitatea va fi principala sursă de inspiraţie pentru parodii realizate live, dar şi pentru materiale filmate. Emisiunea va începe cu rubrica „News“, prezentată de personajul „Andreea Esca“, interpretat de Andreea Grămoşteanu, apoi „Etapa Sportivă“ va rezuma live evenimentele săptămânii din sport. Talk-show-ul serii se va desfăşura sub ochii (tele)spectatorilor, iar la final invitatul surpriză va contribui la un scheci special, urmat de momente muzicale tratate, fireşte, într-o notă parodică.

Încercăm un nou tip de umor, cu accente absurde, dar ceea ce predomină este buna dispoziţie şi interacţiunea cu oamenii. Andreea Grămoşteanu, actriţă

Ion Cristoiu şi Iulia Vântur, personaje noi în show

image

Emisiunea îşi va păstra în portofoliu personajele deja consacrate, dar telespectatorii vor avea putea vedea şi altele noi. Angel Popescu, cel care îl portretizează pe Gigi Becali, va putea fi văzut în alte două ipostaze. „În ceea ce mă priveşte, lista se va îmbogăţi cu Ion Cristoiu şi Florin Condurăţeanu. Şi colegii mei vor veni cu un arsenal de personaje noi“, spune actorul. În acest sens, Andreea Grămoşteanu completează şi afirmă că va „satisface curiozitatea publicului“ cu două noi nume: Iulia Vântur şi Salman Khan.

Andreea Grămoşteanu şi Mirela Zeţa FOTO Prima TV

Ameninţarea Nikitei

Astfel de interpretări le-a conferit atât Andreei Grămoşteanu, cât şi lui Angel Popescu posibilitatea de a se afla în ipostaze neobişnuite. Dacă Angel Popescu a rămas prieten cu Leonard Doroftei după ce aceştia au filmat împreună un episod pentru „Mondenii“. Nu de acelaşi noroc a avut parte Andreea Grămoşteanu care a primit ameninţări din partea Nikitei, personaj specific „folclorului“ monden românesc. „Am primit o ameninţare cu bataia din partea unui personaj pe care îl parodiam. Nikita m-a ameninţat cu surle şi trâmbiţe, dar m-am amuzat cu privire la acest lucru pentru că ştiu o zicală românească veche: «câinele care latră, nu muşcă».“

image

Bogdan Cotleţ, Alexandru Bogdan şi Angel Popescu FOTO Prima TV

Pe lângă acestea, filmul şi improvizaţia vor avea secţiuni dedicate în timpul emisiunii, clipurile virale vor fi analizate de cei mai vizionaţi vloggeri din România, iar scenetele filmate vor include şi imagini din timpul pregătirilor. Mai mult, în timpul pauzelor publicitare, fanii vor putea urmări o transmisiune în direct din culisele show-ului, evenimentele desfăşurându-se fără perdea.

Emisiunea „Mondenii“ devine în acest mod cel mai complex show de gen din România, atât prin prisma realizării în direct, cât şi prin prisma contactului continuu şi interactiv cu publicul din mediul online, dar mai ales prin conţinutul său variat care satirizează aspecte sociale, culturale şi politice contemporane.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite