Mihai Găinuşă dă în judecată postul Radio 21: „Atât timp cat mi-am respectat întocmai obligaţiile, sunt pregătit să-mi apăr drepturile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Găinuşă s-a alăturat echipei Radio 21 în toamna anului trecut FOTO Marian Iliescu/ Adevărul
Mihai Găinuşă s-a alăturat echipei Radio 21 în toamna anului trecut FOTO Marian Iliescu/ Adevărul

Mihai Găinuşă a declarat într-un interviu acordat site-ului ziare.com că intenţionează să acţioneze în instanţă Radio 21, după ce reprezentanţii postului au întrerupt contractul cu acesta, lucru pe care îl consideră ilegal.

Realizatorul de radio şi televiziune Mihai Găinuşă a precizat, pentru ziare.com, că respectivul contract se încheia în vara anului viitor, menţionând că iniţial i s-a propus o colaborare cu un alt post de radio din trust, Europa FM, însă a refuzat oferta întrucât era „un contract total dezavantajos.“

„Reprezentanţii din România ai Radio 21 au denunţat unilateral contractul dintre noi, acţiune nepermisă de clauzele inserate în contract. Acest contract valabil se încheie pe 30.06.2016. În prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa FM. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine. În consecinţă îmi rezerv dreptul de a cere concursul instanţelor de judecată pentru rezolvarea diferendului. Atât timp cat mi-am respectat întocmai obligaţiile, fapt dovedit şi de noua lor propunere, sunt pregătit să-mi apăr drepturile“, a explicat Găinuşă, care a subliniat că întreaga echipă alături de care a venit la Radio 21 a fost notificată de întreruperea contractelor. 

Pe de altă parte, acesta a dezvăluit şi că este exclusă o revenire la pupitrul emisiunii de umor „Cronica Cârcotaşilor“, de la Prima TV, însă a declarat că ofertele din radio şi televiziune nu lipsesc. 

Potrivit Paginademedia.ro, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') a depus deja o acţiune împotriva Radio XXI, compania care operează Radio 21, proces ce are drept obiect „litigii cu profesioniştii“.

La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii postului Radio 21 au anunţat că matinalul care va debuta luni, 14 septembrie, va fi prezentat de Bogdan Ciudoiu şi Andrei Lăcătuş (Şurubel), întrucât staţia îşi doreşte să atragă un public mai tânăr. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite