Mihai Bendeac, confirmat de Antena 1 ca prezentator „X Factor“. Prima declaraţie: „Voi încerca să mă vindec de anxietate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mihai Bendeac (35 de ani) a fost confirmat oficial de reprezentanţii Antenei 1 în rolul de prezentator „X Factor“ în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă.

Mihai Bendeac va fi noul prezentator al show-ului „X Factor“, după ce Răzvan şi Dani au anunţat că renunţă la emisiune după o colaborare de şapte ani, fără a preciza însă motivele care au dus la această decizie. Zvonuri privind venirea lui Bendeac în echipa show-ului au fost vehiculate intens în ultimele zile, Click! publicând informaţia în premieră. 

Astfel, Bendeac ar fi la al treilea proiect la postul Intact, după emisiunea „iUmor“ şi serialul „Băieţi de oraş“.

„Voi încerca pur şi simplu să trăiesc o experienţă, să ajut nişte oameni şi să mă vindec de anxietate şi timiditate. Rolul meu este de om“, a declarat Mihai Bendeac. 

„Sper să îi ajut pur şi simplu, fiind conştient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierţi de emoţie“, a adăugat noul prezentator. 

Mihai Bendeac FOTO Antena 1

Mihai Bendeac FOTO Antena 1

Mihai Bendeac a devenit celebru odată cu emisiunea „Mondenii“, care a avut premiera în 2006, fiind difuzată timp de mai multe sezoane la Prima TV.

Membrii juriului „X Factor“, Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică încep căutările pentru a descoperi cine va fi câştigătorul sezonului cu numărul 8 al show-ului de la Antena 1, astfel că Mihai Bendeac li se va alătura lor mâine, 10 iulie, pentru prima zi de audiţii, la Palatul Copiilor din Bucureşti. 

În cel de-al şaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu „X Factor“ alături de Jeremy Ragsdale. 

În 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit „factorul X“ în Olga Verbiţchi. 

image

FOTO Antena 1

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri