Mesajele concurenţilor înainte de finala „Românii au talent“. Cine va câştiga premiul de 120.000 de euro?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pro TV
FOTO Pro TV

Emoţii incredibile pentru cei 11 finalişti „Românii au talent”, care vineri seara urcă pe scenă pentru o ultimă prestaţie decisivă. Unul dintre ei va câştiga marele premiu de 120.000 de euro.

Cel clasat pe locul doi va lua 20.000 de euro, iar locul 3 are un premiu de 10.000 de euro. Norocoşii câştigători vor fi aleşi prin vot de publicul de acasă.

Sezonul 11 „Românii au talent” (PRO TV) a ajuns la final. După 27 de ediţii de preselecţii, în care am văzut peste 300 de concurenţi din toată lumea, care mai de care mai impresionant şi mai original, după două semifinale live, care ne-au ţinut cu sufletul la gură, în marea finală de vineri seara vor urca pe scenă ultimii 11 concurenţi. Câte 5 dintre ei au fost selectaţi în fiecare semifinală, în urma voturilor primite de la public, iar cel de-al 11-lea a fost ales de juraţi, printr-un „wild card”. Cu toţii se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru titlul de „cel mai talentat român”.

Tot vinerea aceasta vom afla şi cine va câştiga premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, pentru care se votează încă de vinerea trecută. Aici, în cursă, au intrat câte doi concurenţi din fiecare semifinală, propuşi fiind de juraţi: Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu şi Art of Robots. Dar să vi-i prezentăm pe cei 11 finalişti, cu talentul, povestea şi mesajul lor.

Rareş Trufea cântă la pian şi voce, a primit golden buzz din partea lui Pavel şi Smiley: „Nu mă aşteptam să ajung în finală. Când am fost pe scenă, nici nu am conştientizat ce s-a întâmplat. Mă bucur enorm şi simt că trebuie să duc această misiune până la capăt. Mă simt ca acasă acum, m-am obişnuit cu scena, cu platoul, sunt foarte fericit”.

Magitot, pe numele său real Marius Drăguşi, este specialist în magie şi stand-up. A mai participat la „Românii au talent” în 2019, când a câştigat premiul de originalitate: „Să fiu în marea finală, cea de-a doua finală în care sunt... ce poate fi mai tare de atât?! Nu mai e nimeni care a fost în două finale! Înseamnă că ceea ce fac este bine, că sunt pe drumul cel bun”.

Intră pe Click! pentru a citi mesajele celorlalţi concurenţi

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite