Meniul de post, motiv de nervi întinşi la „Chefi la cuţite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chef Sorin Bontea îşi instruieşte ucenii cu privire la cele mai bune preparate de post FOTO Antena 1
Chef Sorin Bontea îşi instruieşte ucenii cu privire la cele mai bune preparate de post FOTO Antena 1

Luni, 25 aprilie, de la 20:30, la Antena 1, chefii se duelează pentru cel mai bun meniu de post, care va fi jurizat de feţe bisericeşti.

Pentru că intrăm în Săptămâna Mare, chefii au parte luni la Antena 1 de o nouă provocare culinară. Cea de-a treia confruntare între echipe le aduce la masa de lucru un meniu impus: meniul de post. 

Fără carne, ouă sau brânză, cei trei chefi trebuie să îşi coordoneze oamenii pentru a realiza farfurii de post, dar totodată demne de semnătura unui chef. Miza devine din ce în ce mai mare pentru aceştia, iar orgoliile sunt cele care dictează în această întrecere.

Jurizarea va reveni de data aceasta unor feţe bisericeşti, preoţi şi măicuţe, care ştiu foarte bine să catalogheze o mâncare de post. 

Legumele trebuie să fie gătite corect, combinaţiile surprinzătoare, aranjamentul în farfurie impecabil. Supărat că a pierdut proba trecută, chef Scărlătescu este decis să schimbe strategia de luptă, dar este dezamăgit când aude tema confruntării şi mărturiseşte că el nu ştie ce înseamnă post culinar. 

Proba va aduce o ciocnire verbală între chef Bontea şi chef Dumitrescu, semn că lupta devine din ce în ce mai strânsă şi fiecare dintre cei trei e tot mai decis să câştige. 

image

FOTO Antena 1 

chefi la cutite foto antena 1

FOTO Antena 1 

chefi la cutite foto antena 1

FOTO Antena 1 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite