Matt LeBlanc, pe punctul de a accidenta un cameraman, într-o pauză de filmare a emisiunii „Top Gear“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Matt LeBlanc, care va prezenta emisiunea „Top Gear“ alături de Chris Evans, a fost pe punctul de a accidenta un cameraman, într-o pauză de filmare, şi a părăsit platourile, timp de câteva ore, după acest incident, informează site-ul contactmusic.com, citat de News.ro.

Matt LeBlanc s-a urcat la volanul unui Porsche şi a intenţionat să pornească, fără să observe însă că un cameraman filma în acel moment, fiind întins în faţa automobilului.

„Între filmări, Matt s-a urcat într-un Prosche pe care l-au testat, a pornit motorul şi era pe punctul de a se deplasa, fără să observe că unul dintre cameramani era întins la pământ lângă maşină, filmând“, a povestit o sursă din echipa emisiunii, pentru The Mirror.

Potrivit aceleiaşi surse, nici cameramanul nu a observat că Matt LeBlanc era pe cale să pornească. Situaţia a fost salvată de un alt cameraman, care şi-a dat seama ce urma să se întâmple şi i-a strigat actorului să se oprească.

„Matt era un pic nedumerit, dar a ieşit din maşină. Când şi-a dat seama că ar fi putut să treacă cu maşina peste un om, a fost vizibil zdruncinat. A spus că are nevoie de puţin timp. A revenit după câteva ore şi a întrebat dacă acel cameraman era OK - şi era“, a mai povestit martorul.

Incidentul ar fi avut loc luna trecută, când LeBlanc filma în Africa de Sud.

BBC a decis să schimbe echipa de prezentatori a show-ului „Top Gear“, după concedierea lui Jeremy Clarkson, în 2015.

Actorul american Matt LeBlanc va prezenta noua formulă a show-ului TV, care va debuta pe micile ecrane în luna mai, alături de cunoscutul prezentator de radio şi televiziune Chris Evans.

BBC a dezvăluit că noul format „Top Gear“ va include şi alţi prezentatori, precum pilotul Sabine Schmitz, Chris Harris - o vedetă a platformei YouTube -, Eddie Jordan - un celebru pilot de Formula 1 - şi jurnalistul specializat în sporturi automobilistice Rory Reid.

Postul public de televiziune britanic a anunţat în 2015 că a luat decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson, după ce renumitul prezentator TV a fost implicat într-o altercaţie cu unul dintre producătorii show-ului.

Ulterior, Jeremy Clarkson şi foştii lui colegi de la „Top Gear“, James May şi Richard Hammond, au semnat un contract cu platforma online Amazon pentru a prezenta împreună o emisiune pe teme automobilistice.

Emisiunea, care va fi produsă de Amazon şi al cărei titlu nu a fost deocamdată anunţat, va avea un buget de producţie estimat la 250 milioane de dolari şi va debuta în a doua jumătate a acestui an. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite