„Măşti de catifea“, cel mai nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, va fi distribuit în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Măşti de catifea“, cel mai nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, va fi distribuit la nivel internaţional FOTO Arhiva Adevărul
„Măşti de catifea“, cel mai nou serial românesc produs de Ruxandra Ion, va fi distribuit la nivel internaţional FOTO Arhiva Adevărul

Renumita producătoare TV Ruxandra Ion va realiza serialul „Măşti de catifea“, pentru propriul său post de televiziune, Happy Channel, care va fi lansat la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor. Deşi proiectul „Măşti de catifea“ se află încă în faza de pre-producţie, mai mulţi distribuitori străini doresc să achiziţioneze serialul, pentru a-l distribui la nivel internaţional.

Grila de programe a viitorului post de televiziune Happy Channel, ce urmează să fie lansat de cunoscuta producătoare Ruxandra Ion, va cuprinde şi un nou serial românesc, numit „Măşti de catifea“.

Prezentă recent la târgul de televiziune MIPCOM, de la Cannes, unde a încheiat mai multe contracte pentru postul Happy Channel, Ruxandra Ion a primit propuneri de la mai mulţi producători străini, care vor să achiziţioneze, încă din faza de pre-producţie, serialul „Măşti de catifea“. Astfel, deşi filmările nici nu au început, viitorul serial produs de Happy Channel, televiziunea Ruxandrei Ion, va fi distribuit la nivel internaţional.

Acesta nu este primul proiect al Ruxandrei Ion care depăşeste cu succes graniţele ţării. Serialul „Pariu cu viaţa“ a fost vândut în Italia, Mexic, Puerto Rico, Venezuela, Ecuador şi în aproape toate ţările din America Latină. În plus, fanii din America Latină au creat o pagină de Facebook, unde le scriu constant actorilor români, arătându-le admiraţia pe care le-o poartă. În curând, „Pariu cu viaţa“ va debuta şi pe micile ecrane din Vietnam.

De altfel, telenovela românească  „Numai Iubirea“ a fost achiziţionată de liderul mondial în domeniu, postul de televiziune mexican Televisa.

Din 2004, de când a început să producă primele produse de ficţiune, Ruxandra Ion a reuşit să pună serialele româneşti pe harta televiziunii mondiale. Cele şapte seriale TV, precum şi cele 13 telenovele produse de aceasta au fost vândute în afara României, în ţări de pe cinci continente: Italia, SUA, Canada, Rusia, Polonia, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croaţia, fost Iugoslavie, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Moldova, Georgia, Afganistan, Kazakhstan, Azerbaidjan, Iran, toată Africa franceză, Vietnam şi toată America Latină.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite