Mai multe producţii pot fi urmărite gratuit pe platforma HBO GO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matthew McConaughey (stânga) şi Woody Harrelson sunt protagoniştii primului sezon al serialului „True Detective“ FOTO HBO
Matthew McConaughey (stânga) şi Woody Harrelson sunt protagoniştii primului sezon al serialului „True Detective“ FOTO HBO

Timp de o lună pe HBO GO puteţi urmări fără abonament primele sezoane ale unor seriale de succes, printre care „True Detective“.

Platforma HBO GO poate fi accesată gratuit, timp de o lună, pentru a vedea primul sezon din „True Detective/ Detectivii din Louisiana“ şi primul sezon din „The Wire/Cartelul crimelor“. Tot fără abonament este disponibil şi primul episod din noua miniserie originală HBO „The Night Of/În acea noapte“, care va avea premiera săptămâna viitoare.

Producţia „În acea noapte“, formată din opt părţi şi creată de Steven Zaillian („Lista lui Schindler“, „Gangster American“) şi Richard Price („Culoarea banilor“, „Cartelul crimelor“), va debuta la HBO pe data de 11 iulie. 

Studentul pakistanez-american Nasir „Naz“ Khan, care locuieşte cu părinţii lui în Queens, New York, ia taxiul tatălui său pentru a merge la o petrecere în Manhattan. Însă ce începe ca o noapte perfectă pentru Naz devine un coşmar când este arestat pentru crimă. Proiectul prezintă detaliile unui caz complex de crimă din New York cu nuanţe culturale şi politice. Povestea analizează ancheta poliţiei, procedurile legale şi sistemul de justiţie. În rolurile principale apar John Turturro („Gigolo de ocazie“, „Marea hoinăreală“) şi Riz Ahmed („Prădător de noapte“). 

Serialul-dramă „True Detective/Detectivii din Louisiana“ se centrează pe povestea a doi detectivi, interpretaţi de actorii Matthew McConaughey şi Woody Harrelson, ale căror vieţi se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaş, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului, în 2012.

   

Serialul „The Wire/Cartelul crimelor“ prezintă un univers pe cât de şocant, pe atât de realist, în care limitele dintre bine şi rău sunt încălcate cu fiecare ocazie. Realizând cronica afacerilor de familie cu droguri pe parcursul a mai multor generaţii şi ilustrând eforturile poliţiei din Baltimore de a-i prinde, serialul încearcă să facă o paralelă între aceste organizaţii şi bărbaţii şi femeile din fiecare tabără a luptei. În primul sezon, acţiunea se concentrează pe eforturile poliţiei, adesea inutile, de a se infiltra în arena drogurilor din partea de vest a oraşului Baltimore, condusă de Avon Barksdale şi de mâna sa dreaptă, Stringer Bell.

Producţiile pot fi urmărite aici.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite