La Prima TV, „Râzi şi câştigi“ 100.000 de lei, cu Dan Finţescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima TV lansează pe 10 martie grila de primăvară, care va include multe noutăţi interesante, printre care, emisiunea „Râzi şi câştigi“, primul show de divertisment interactiv cu conţinut 100% românesc.

Emisiunea prezentată de Dan Finţescu va fi lansată pe 10 martie şi va fi difuzată la Prima TV de luni până vineri, de la ora 19.30. Dacă aţi ratat porţia zilnică de bună dispoziţie, puteţi urmări cele mai amuzante clipuri într-o retrospectivă Best Of, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30.

„Vom difuza filmări pe care le avem cu toţii în telefoanele mobile, pe cardurile de memorie ale aparatelor foto sau ale camerelor de filmat“, spune Dan Finţescu.

În plus, pe lângă porţia de râs pe care o va asigura, Finţescu îi va şi premia pe unii dintre autorii filmuleţelor. În fiecare lună cel mai votat clip va fi premiat cu 10.000 de lei, iar la finalul anului, materialul video care a adunat cele mai multe voturi va primi un premiu de 100.000 de lei.

„Vom da un premiu de 10.000 de lei, pentru cea mai votată filmare a fiecarei luni. Competiţia aceasta are loc fix acolo unde ne trăim cea mai mare parte a vieţii, pe Facebook. Acolo se uploadează, acolo se votează. Banii, însă, se câştigă în viaţa reală. Eu zic că e un premiu foarte tare pentru o filmare cu telefonul. Sunt regizori români de renume, în stare să ia premii internaţionale de film, dacă le dai banii ăştia. Iar în decembrie, când tot românul se pregăteşte să-şi facă praf economiile de peste an, venim şi noi cu marea finală, în care reunim cele mai tari filme de peste an, într-o competiţie cu miza de 100.000 de lei“, adaugă prezentatorul emisiunii „Râzi şi câştigi“.

în decembrie, când tot românul se pregăteşte să-şi facă praf economiile de peste an, venim şi noi cu marea finală, în care reunim cele mai tari filme de peste an, într-o competiţie cu miza de 100.000 de lei.

„Ne interesează filmările haioase cu voi şi prietenii voştri sau cu animalele de companie, în situaţii care pot provoca râsul. Filmuleţele se încarcă extrem de repede şi simplu“, mărturiseşte Dan Finţescu.

Pentru a putea câştiga unul dintre premii trebuie să intraţi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, facebook.com/razisicastigi, să urcaţi filmuleţele voastre şi să daţi startul la votare. Restul îl puteţi urmări pe Prima TV, de luni până vineri, de la ora 19.30 şi în reluare, sâmbătă şi  duminică, de la aceeaşi oră.

.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite