„La Măruţă“ îşi schimbă ora şi durata difuzării, cu două zile înaintea începerii noului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„La Măruţă“ revine de luni, 12 septembrie, de la 15.00, la 17.00 FOTO Pro TV
„La Măruţă“ revine de luni, 12 septembrie, de la 15.00, la 17.00 FOTO Pro TV

Schimbare de ultimă oră în grila Pro TV. Emisiunea „La Măruţă“ va reveni, din 12 septembrie, la altă oră decât cea anunţată iniţial de postul de televiziune, respectiv 18.00. Mai mult, durata de emisie a show-ului prezentat de Cătălin Măruţă s-a dublat.

Cătălin Măruţă a anunţat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că emisiunea a cărui prezentator este va reveni din 12 septembrie în intervalul 15.00-17.00. De la ora 18.00, va fi difuzată emisiunea „Ce spun românii“, prezentată de Cabral.

„Mereu mi s-a părut că industria în care lucrez este frumoasă. Aşa că mi-am pus constant întrebări despre reinventarea emisiunii. Un nume nou, un decor nou, continut nou. În toamna asta, am simţit mai mult ca oricând nevoia unei schimbări majore. Si în vară, când am plecat în concediu, eu, echipa mea şi managementul ProTV ne-am gândit să fim mai îndrăzneţi. Ne-am gândit la un decor nou şi la o schimbare de oră şi de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15.00 la ora 17.00“, a scris Cătălin Măruţă pe contul său de Facebook.

Totodată, prezentatorul s-a declarat fericit de această schimbare care îi aduce satisfacţii şi pe plan personal: „Pentru prima dată, voi reuşi să îmi iau fiul de la grădiniţă! O să ajung mai devreme acasă şi o să îmi pot culca fetiţa. Sunt cel mai fericit! Cu acest gând pornesc în această toamnă la drum. O nouă etapă în viaţa mea. Una din multe altele care vor veni.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite