Kevin nu a fost deloc „Singur acasă“. Pro TV, audienţă dublă faţă de Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii sunt fascinaţi de Kevin, băieţelul pus pe şotii de Crăciun. Filmul „Singur acasă“, difuzat de Pro TV pentru a noua oară în ultimii zece ani, a fost lider de audienţă sâmbătă seara, cu 2,7 milioane de telespectatori pe minut, scrie Pagina de Media.

Macauley Caulkin a fost încă o dată „Home Alone/Singur Acasă“ şi a ţinut telespectatorii în faţa televizoarelor, deşi pelicula americană este difuzată în fiecare an în apropierea Crăciunului. La nivel naţional, 2,7 milioane de români (14,6 % rating) s-au uitat, în medie, pe minut, la filmul american, potrivit cifrelor Pagina de Media.

Antena 1, care a difuzat show-ul „Te cunosc de undeva“ (de obicei lider de audienţă în serile de sâmbătă), s-a situat pe locul al doilea la nivelul întregii ţări, cu o audienţă la jumătate faţă de cea înregistrată de Pro TV: 1,2 milioane de telespectatori (6,5 % rating). Minutul de aur se înregistra la ora 22.11, când 3,22 milioane de români erau pe Pro TV.

În oraşe, 1,33 milioane de telespectatori, în medie, pe minut urmăreau filmul „Singur acasă“ şi 800.000 de telespectatori se uitau la emisiunea „Te cunosc de undeva“. Ierarhia s-a păstrat şi pe targetul comercial.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite