Kanal D va redifuza unul dintre cele mai îndrăgite seriale turceşti: actorii principali s-au îndrăgostit la filmări şi s-au căsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kanal D va redifuza, începând din luna august, serialul turcesc „1001 de nopţi“ în fiecare zi, de luni până vineri, însă pe timpul zilei şi nu în prime-time.

Începând de luni, 1 august, fanii serialelor turceşti vor avea ocazia să revadă „1001 de nopţi“, care va fi difuzat de luni până vineri de la ora 16.45. Producţia a mai putut fi urmărită la Kanal D în anul 2008. 

Serialul „1001 de nopti“ îi are ca protagonişti pe actorii Berguzar Korel şi Halit Ergenc (cunoscut mai ales datorită rolului Suleyman Magnificului) şi prezintă povestea frumoasei Sehrazat, care trece printr-o serie de încercări şi este pusă în faţa unor alegeri dificile. 

Tânăra este căsătorită cu fiul unei familii renumite, deşi părinţii acestuia s-au împotrivit mariajului, şi au un copil împreună. Cei doi sunt extrem de fericiţi, însă bărbatul moare într-un accident de maşină, iar la scurt timp Sehrazat află că băieţelul lor are leucemie. Sehrazat trebuie să facă rost de banii necesari pentru operaţia de transplant a fiului ei, însă bunicul copilului şi socrul ei refuză să o ajute. În cele din urmă decide să ceară un împrumut unuia dintre patronii firmei de arhitectură la care lucrează, dar propunerea venită din partea şefului ei, Onur (Halit Ergenc), îi va schimba radical viaţa. 

Pentru cei doi protagonişti, „1001 de nopţi“ a însemnat începutul unui destin comun. Pe lângă faptul că serialul s-a bucurat de un succes uriaş, fiind unul dintre cele mai vizionate seriale turceşti ale tuturor timpurilor, cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, potrivit kanald.ro.

La momentul respectiv, Halit era căsătorit şi Berguzar avea un iubit, însă au renunţat la partenerii lor de viaţă, iar în 2009 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat peste 350 de invitaţi.  Un an mai târziu, au devenit părinţii unui băieţel, Ali.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite