Când începe noul serial turcesc de la Kanal D şi care este povestea producţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protagoniştii noului serial turcesc de la Kanal D
Protagoniştii noului serial turcesc de la Kanal D

„Gunes“, noul serial turcesc difuzat de Kanal D, va avea premiera pe micile ecrane din România pe data de 8 august şi va fi difuzat de două ori pe săptămână.

Kanal D a anunţat că, începând din 8 august, va difuza serialul turcesc „Gunes“ în zilele de luni şi marţi, de la ora 20.00, în locul unei alte producţii turceşti de succes, „Furtună pe Bosfor“. Acesta din urmă intră în pauză de pe 2 august, însă reprezentanţii postului dau asigurări ca va reveni în grila Kanal D cu noi episoade. 

„Gunes“ redă povestea unei familii care se desfăşoară pe multiple planuri, în centru fiind Gunes (Evrim Alasya), o femeie frumoasă, în vârstă de 35 de ani, mama a trei fete, ce se împarte între îndatoririle materne şi cariera de profesoară de literatură. Gunes duce o viaţă liniştită în Izmir, alături de cele trei fiice: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) şi Selin (Hande Erçel), în vârstă de 17 ani, două adolescente cu caractere diametral opuse, şi Peri (Miray Akay), mezina în vârstă de 15 ani.

Viaţa profesoarei se schimbă radical după ce îl întâlneşte pe Haluk Mertoglu (Emre Kinay), un om de afaceri în vârstă de 43 de ani, din Istanbul. Cei doi se îndrăgostesc şi curând decid să se căsătorească. Femeia vrea să devină soţia acestui bărbat fermecător şi prosper, dar Nazli se împotriveşte căsătoriei. Selin, dimpotrivă, vede acest mariaj ca pe o mare oportunitate atât pentru ea, cât şi pentru mama ei, în timp ce Peri este mai moderată, fiind bucuroasă atâta timp cât această alegere o va face fericită pe mama ei.

În ciuda problemelor cu care Gunes vine în relaţie, Haluk luptă pentru inima femeii iubite. Foarte repede, Gunes şi fiicele ei vor deveni însă o problemă pentru familia Mertoglu. Reunirea celor două familii va scoate la iveala multe secrete şi va schimba radical viaţa celor implicaţi.

Evrim Alasya, actriţa principală din serial, a declarat: „Rolul lui Gunes este unul provocator, pentru că personajul trebuie să facă faţă unor multiple situaţii. Iubirea pentru fiicele ei are mai multe faţete, pentru că fiecare fiică a sa are alte aşteptări. Totodată, Gunes îşi dăruieşte inima unui bărbat şi trebuie să menţină permanent un balans afectiv între acesta şi fetele ei. Nu vrea să rănească pe nimeni, de aceea, Gunes pendulează permanent între raţiune şi sentimente.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite