Jon Snow a avut un nume de cod în timpul filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon din „Game of Thrones“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kit Harington îl interpretează pe Jon Snow în serialul „Game of Thrones“
Kit Harington îl interpretează pe Jon Snow în serialul „Game of Thrones“

Actorul britanic Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow în „Urzeala tronurilor“, a dezvăluit că întoarcerea lui în cel de-al şaselea sezon al serialului a fost un secret păstrat cu atât de multă atenţie, încât personajul lui a primit, pe platourile de filmare, un nume de cod.

„Tuturor celor prezenţi pe platourile de filmare le-a fost interzis să pronunţe «Jon Snow». Toată lumea s-a referit la mine cu «LC», iniţialele pentru «Lordul Comandant/ Lord Commander» (funcţia ocupată de personajul Jon Snow în Rondul de Noapte, n.r.)“, a declarat Kit Harington, pentru Entertainment Weekly, potrivit News.ro.

Numele lui a fost exclus atât din scenarii, cât şi din notele de la garderobă, potrivit declaraţiei actorului. În scena finală din ultimul episod al celui de-al cincilea sezon, Jon Snow a fost ucis de un grup de juraţi în Rondul de Noapte. Cu toate acestea, la finalul celui de-al doilea episod din noul sezon „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, Jon Snow a fost readus la viaţă prin magie, de preoteasa roşie Melisandre.

Actorul Kit Harington le-a cerut scuze fanilor că a fost nevoit să îi mintă cu privire la soarta personajului său.„Îmi pare bine că oamenii au fost supăraţi după moartea lui (Jon Snow, n.r.). Cred că cea mai mare teamă a mea a fost că oamenilor nu le va păsa“, a declarat actorul. 

Kit Harington are o relaţie cu actriţa Rose Leslie, cea care a interpretat-o pe sălbatica Ygritte, în serialul „Urzeala Tronurilor“. Aceştia şi-au confirmat relaţia amoroasă despre care s-a vorbit ani de-a rândul, apărând împreună la gala premiilor Oliver, care a avut loc în luna aprilie a acestui an. Cei doi au apărut pe covorul roşu, ţinându-se de mână, împărtăşind zâmbete şi chiar sărutându-se, topind inimile fanilor. Despre Harington şi Leslie, amândoi în vârstă de 29 de ani, s-a scris prima dată în 2012, când au format un cuplu timp de un an, rămânând prieteni în urma despărţirii. Potrivit presei străine, cei doi au reluat relaţia la începutul acestui an, deşi ulterior au mai circulat zvonuri legate de această împăcare.

image

   

Într-un interviu pentru publicaţia „Variety“, scenariştii Davin Banioff şi D.B. Weiss au declarat că, după sezonul şase, se gândesc să mai producă încă 13 episoade din „Game of Thrones“. Astfel, sezonul şapte ar putea avea şapte episoade, iar sezonului opt i-ar mai râmane şase episoade. Este o veste tristă pentru fanii serialului „Game of Thrones“, având în vedere că, până în prezent, fiecărui sezon i-au fost dedicate zece episoade.

„Urzeala Tronurilor“ este un serial de televiziune produs de HBO, inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire“, de George R. R. Martin, „Urzeala tronurilor“ este cel mai vizionat serial creat de HBO, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe episod. „Urzeala tronurilor“ a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor, plăcerea morbidă a lui Martin de a-şi ucide personajele într-o manieră grotească şi scenelor controversate. 

Din 2011, serialul a primit 86 de nominalizări la premiile Emmy, inclusiv cinci consecutive pentru Cel mai bun serial dramatic, şi a câştigat în total 26 de trofee. Numai în 2015 a câştigat 12 premii Emmy, inclusiv la categoriile Cel mai bun serial de dramă, Cel mai bun scenariu (David Benioff şi Dan Weiss), Cea mai bună regie (David Nutter) şi Cel mai bun actor într-un rol secundar (Peter Dinklage). 

La rândul lor, cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc“ s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi. În luna ianuarie, George R. R. Martin a anunţat că a depăşit termenul limită ce i-a fost impus de editorii lui în privinţa predării celui de-al şaselea manuscris din seria „Cântec de gheaţă şi foc“ şi că, din acest motiv, volumul nu va putea fi publicat înainte de debutul celui de-al şaselea sezon din serialul „Game of Thrones“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite