Irina Margareta Nistor îi ia la „roast“ pe juraţii iUmor: „E răzbunarea lui Sandokan!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Margareta Niostor
Irina Margareta Niostor

Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-şi răsfăţa fanii cu o ediţie specială de roast, ce va fi difuzată duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media.

Ajunşi la sezonul nouă al emisiunii iUmor, juraţii ar fi putut fi tentaţi să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audiţiilor concurenţii le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Mai mult, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor fi surprinşi duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viaţa publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic. De la Irinel Columbeanu, la Cezara Dafinescu şi de la Florin Ristei şi Sebastian Coţofană, până la Rodica Popescu Bitănescu şi Irina Margareta Nistor, invitaţii vor sta în faţa juraţilor iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulţi ar îndrăzni să le rostească. Sau cel puţin nu de faţă ce ei!

„Eu, de felul meu, sunt ironică, abia aştept să le zic nişte răutăţi, că doar şi ei mi-au zis de-a lungul timpului... Să nu credeţi că nu am auzit! Şi dacă nu aud, mereu se găseşte un binevoitor care să mă anunţe: „Ai văzut ce au zis ăia la iUmor aseară?”. Este răzbunarea lui Sandokan! Emoţii nu au decât actorii mari, eu nu sunt actriţă, deci am scapat de ele! Nu-i văd bine acum!”, a spus Irina Margareta Nistor, o apariţie care îi va surprinde complet pe juraţii iUmor.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediţii speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca „Ziua superstiţiilor”. Marţi, pe 1 decembrie, într-o ediţie cu totul specială atât pentru juraţi, cât şi pentru cei de acasă, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor fi luaţi la „roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artişti din istoria României.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite