Întâmplări cu haz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În talk-show-uri, în transmisiuni directe, la conferinţe sau în vizite oficiale, vedetele şi cele mai cunoscute personaje din lume uită că sunt în centrul atenţiei şi fac declaraţii sau gesturi nepotrivite.

Se poate spune că a greşi e omeneşte, în special dacă ne referim la oamenii publici, care sunt înconjuraţi în permanenţă de camere de filmat şi de sute de ochi curioşi. În seria momentelor stânjenitoare trăite de cei mai cunoscuţi oameni din lume se înscrie cu succes vizita făcută de preşedintele Barack Obama în show-ul găzduit de, poate la fel de cunoscutul, Jay Leno. 

Dacă ceilalţi preşedinţi au acceptat să apară în talk-show-uri doar în cadrul oficial de la Casa Albă, considerând că, în caz contrar, şi-ar submina autoritatea, Obama a făcut excepţie de la regulă şi a participat la emisiunea „The Tonight Show", de la NBC. Obama a povestit despre abilităţile sale la bowling şi a explicat cum a realizat un scor maxim de 300 de puncte.

„A fost ca la Jocurile Paralimpice sau ceva de genul acesta", a declarat atunci preşedintele, ironizând indirect persoanele cu nevoi speciale, iar greşeala a fost imediat taxată de public. Pentru cei născuţi sub semnul celebrităţii, a sta departe de camerele de filmat este o misiune imposibilă. Aşa se face că, în timpul unei conferinţe, preşedintele Obama a fost surprins de un cameraman, în timp ce strivea o gâză care deranja pe cine nu trebuia. Deloc afectat de curiozitatea omului cu camera video, preşedintele a zâmbit şi l-a invitat călduros să vină mai aproape şi să filmeze insecta strivită.

Hillary Clinton s-a arătat amuzată de remarcile acide ale omului de televiziune David Letterman, cu privire la campania sa electorală



La rândul său, George W. Bush a fost surprins în timp ce îşi ştergea mâna pe cămaşa lui Bill Clinton, în timpul unei vizite în Haiti. Imaginile video îl înfăţişează pe Bush făcând gestul reprobabil după ce a strâns mâna unui localnic. Ipoteza celor care l-au acuzat pe Bush de rasism nu a fost una credibilă, cu atât mai mult cu cât, dacă alţi politicieni republicani au făcut remarci rasiste la adresa populaţiei de culoare, fostul preşedinte nu a făcut niciodată astfel de declaraţii. Cârcotaşii s-au grăbit să facă aluzie şi la fobia de microbi a lui Bush, fobie cu care s-a confruntat însă şi Obama. Este drept că gestul putea fi interpretat şi ca o manifestare de afecţiune.

Pe când candida la preşedinţia SUA, Hillary Clinton a fost invitată la show-ul prezentat de David Letterman. Chiar dacă în studio se afla un important om politic, Letterman nu a renunţat la bunul său obicei de a-şi parodia oaspetele. El a ironizat promisiunile electorale ale lui Hillary, precum şi relaţia cu soţul ei, fostul preşedinte Bill Clinton. Chiar şi aşa, Hillary a înţeles miza comică a emisiunii şi s-a amuzat copios, în ciuda comentariilor acide făcute în direct.  

image

Vorbind despre vizita întreprinsă de George W. Bush şi Bill Clinton în Haiti, cârcotaşii au  criticat atitudinea celor doi foşti preşedinţi ai SUA

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite