Incident fără precedent. Mirela Vaida a fost atacată în direct de o femeie complet dezbrăcată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atac în platoul Acces Direct
Atac în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, de o femeie dezbrăcată care a apărut în platou.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii Access Direct a atacat-o pe Mirela Vaidacu un obiect contondent, strigându-i să-i dea „banii“. Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

Un echipal de la 112 şi a ajuns un echipaj la faţa locului. Din primele informaţii, agresoarea avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida era vizibil marcată şi a povestit plângând că este şocată.

Prezentatoarea a dezvăluit  că se teme pentru siguranţa ei după ce a primit ameninţări pe Internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

„Ne-am intors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari sa imi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. dupa cum vedeti avem platoul spart. Nu stim cine este doamna, a intrat dezbracata fix in momentul in care eu am iesit pe porti, deci a facut firul acestui atac foarte bine şi tip „sa imi dai banii”.

Citeşte şi: Cine este femeia care a atactat-o pe Mirela Vaida şi cum a reuşit să pătrundă în platoul emisiunii Acces Direct

M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat politia, am luat un calciu sa pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete. Îmi este frică pentru viaţa mea. 

Am fost ameninţată de Magdalena Serban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am înţeles că este în inchisoare înca”, a spus Mirela Vaida în direct, după atacul socant.

Este curios cum persoana necunoscută a reuşit să intre în studioul televiziunii, ştiut fiind că aceste instituţii sunt bine păzite de echipe de securitate, iar o femeie dezbrăcată nu are foarte multe şanse să treacă neobservată.

„Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracţie. Autorităţile au fost sesizate imediat, iar Poliţia a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse  evenimente de acest gen.“, a transmis televiziunea.

VIDEO

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite