Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida şi cum a reuşit să pătrundă în platoul emisiunii Acces Direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Vaida
Mirela Vaida

Femeia care a pătruns dezbrăcată în platoul emisiunii Acces Direct, atacând-o pe Mirela Vaida cu o bucată de cărămidă, a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii de la Secţia 4 au intervenit de urgenţă după ce femeia a pătruns în studioul Antena 1, reuşind să creeze panică şi haos. Se pare că aceasta ar fi intrat în clădire pe o uşă laterală, neasigurată.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa şi o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4, precum şi un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date, aceasta ar fi patruns în clădire pe o uşă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept", au precizat surse judiciare, pentru ştiripesurse.ro. 

Potrivit aceleiaşi surse, agresoarea a fost externată de la Spitalul Obregia pe data de 12 martie, cu diagnosticul de „retard”.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite