Începe „Survivor România“. Ce mănâncă Faimoșii și Războinicii când nu sunt filmați FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai dur reality-show debutează în această seară, de la 20.30, la Pro TV. Pe lângă probele dificile, concurenții vor lupta cu foamea și condițiile dure din junglă.

Timp de șase luni, în jungla din Republica Dominicană se va desfășura „Survivor România“, show a cărui primă ediție va fi difuzată în această seară, la Pro TV, și în avans pe Voyo.

Concurenții de Survivor România pe o barcă, pe mare
Concurenții Survivor România vor avea de înfruntat foame și condițiile grele din junglă FOTO Pro TV

12 Faimoși și 12 Războinici vor trăi izolați de lume, cu foarte puțină mâncare, fără produse cosmetice și fără tehnologie. Ei vor trece prin probe fizice foarte grele și doar cei care câștigă le sunt favorizați, așa că nu se pune problema de mese copioase.

Ați fost curioși dacă în afara orelor de filmare concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos? Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos, ei mănâncă doar alimentele câștigate la jocuri“, precizează organizatorii, pe pagina de Facebook a concursului.

„Survivor România“: strategii de supraviețuire 

Concurenții aflați în Republica Dominicană au renunțat la confortul de acasă și vor fi nevoiți să se mulțumească cu cantități limitate de mâncare, ba chiar să-și procure hrana prin diverse metode (în afara recompenselor primite la probe). De asemenea, pentru a rezista cât mai mult în competiție, ei trebuie să-și facă o strategie pe termen lung și să facă alianțe.

Chiar din prima ediție au apărut tensiuni între concurenți, iar prezentatorul Daniel Pavel va lua atitudine: „Ați rămas în afara triburilor! Vă rog să părăsiți ceremonia“, va spune acesta.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, pe o barcă, pe mare
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România FOTO Pro TV

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul.

Fiecare sezon vine cu un element dat de interacțiunile dintre ei: personalitatea, caracterele, maniera în care fac față provocărilor și atmosfera este la cotele cele mai înalte. De ce? Pentru că încă n-au intrat în în bătălia cu lipsurile atât de mari. Sigur, deja sunt în junglă, deja sunt în camp-uri, însă au toată buna dispoziție cu care vin de acasă. Să vedem cât îi va ține acest combustibil, cât îi va duce cât mai departe în show”, a declarat Dan Pavel pentru stirileprotv.ro.

Cei 12 Faimoși sunt: Carmen Grebenişan (influencer), Ionuţ Iftimoaie (fost luptător K1), Jorge (cântăreț, prezentator TV), Ada Dumitru (actriţă), Doc - Vlad Munteanu (cântăreț hip-hop), Maria Constantin (cântăreață muzică populară),  Bianca Patrichi (dansatoare şi coregraf), Remus Boroiu (antrenor fitness), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu (antreprenor și membru al juriului la „Imperiul Leilor“), Ştefania Stănilă (fostă gimnastă), Gheboasă (trapper).

Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Daniel Pavel va prezenta în fiecare săptămână câte trei ediții din Republica Dominicană: luni, marți și miercuri, de la 20.30. Show-ul „Survivor România“ pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite