„În bucătărie cu Horia Vîrlan“, noua emisiune culinară de la Prima TV. Când va avea loc premiera şi ce reţete va pregăti maestrul bucătar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Vîrlan va avea o nouă emisiune culinară la Prima TV FOTO Prima TV
Horia Vîrlan va avea o nouă emisiune culinară la Prima TV FOTO Prima TV

Maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, va primi telespectatorii în bucătăria lui, în cadrul unei noi emisiuni culinare marca Prima TV, „În bucătărie cu Horia Vîrlan“.

După zeci de episoade ale competiţiei culinare „Mama mea găteşte mai bine“, Horia Vîrlan va găzdui o nouă emisiune culinară, de data aceasta chiar în bucătăria personală. 

Din 1 aprilie, de la ora 15.00, în fiecare duminică, maestrul Horia Vîrlan va împărtăşi secretele bucătăriei şi va oferi reţete gustoase, uşor de preparat de către telespectatori. 

„În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care doreşte să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitaţii pe care îi are câteodată. Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toţii în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puţin obişnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi uşor, relaxant, gustos şi, nu în ultimul rând, ieftin“, povesteşte Horia.

Horia Vîrlan şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din copilărie, atunci când observa şi fura secretele bunicii sale. 

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de „Maestru în artă culinară“, simpaticul Horia Vîrlan a reuşit să devină, graţie emisiunilor lui culinare de la Prima TV, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite