„În bucătărie cu Horia Vîrlan“ începe astăzi, la Prima TV. Cine este invitatul special din prima ediţie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea culinară „În bucătărie cu Horia Vârlan“ debutează azi, 16 septembrie, cu cel de-al doilea sezon, la Prima TV.

Emisiunea „În bucătărie cu Horia Vîrlan“ are premiera în această după-amiază, de la ora 16.00, la Prima TV şi va fi difuzată în fiecare duminică.

În sezonul doi, invitaţi de seamă calcă pragul casei celebrului bucătar Horia Vîrlan (55 de ani) pentru a se bucura de mâncarea gătită de acesta. Fie că vorbim de fripturi, de peşte, de salate sau de deserturi delicioase, Horia aşteaptă fiecare invitat cu bucurie şi doreşte să împărtăşească din secretele lui cu acesta, dar şi cu telespectatorii lui.

„În bucătărie cu Horia Vîrlan“ este emisiunea în care cei de acasă află cum să gătească simplu şi uşor mâncaruri gustoase şi, mai ales, secretele bucătăriei unui maestru în artă culinară. Astfel Horia Vîrlan va fi abordat dintr-un unghi personal, iar privitorii au ocazia să-i asculte poveştile, să se uite în bucătăria lui, în cămara lui şi în oalele lui pentru ca aceştia să poată învăţa să servească celor dragi o cină sau o masă completă.

În prima ediţie, Horia Vîrlan va găti pentru Irina Margareta Nistor (61 de ani) mai multe preparate marinăreşti, cum ar fi salată cu peşte alb, supă de midii şi dragon de mare sau plăcintă de crap de Dunăre.

Horia Virlan şi Irina Margareta Nistor, în prima ediţie a emisiunii „În bucătărie cu Horia Vîrlan“ FOTO Prima TV 

Imagine indisponibilă
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite