Ilinca Vandici o înlocuieşte pe Andreea Mantea la „Cancan Tv“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici este noua prezentatoare a emisiunii „Cancan Tv“, care va fi difuzată la postul Acasă, din 17 septembrie. Show-ul a trecut în portofoliul televiziunii Acasă TV după ce a rulat la Kanal D. Adrian Artene a rămas în echipa emisiunii, spre deosebire de fosta sa colegă, Andreea Mantea.

„Am primit cu mare încântare propunerea de a prezenta emisiunea împreună cu Adrian Artene. Este un proiect care mă avantajează şi care mă va ajuta în dezvoltarea mea profesională. A fost visul meu dintotdeauna să pot lucra cu o echipa mare în spate“, a declarat co-prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici.

„Echipa o va primi din această toamnă pe Ilinca Vandici, a cărei experienţă va constitui fără îndoială, un mare plus. În noul sezon vom fi mult mai dinamici şi vom exploata mai mult partea de entertainment“, a adăugat Adrian Artene.

Ilinca Vandici a prezentat până în această vară emisiunea „Showbiz report“, la Antena 2. Emisiunea „Cancan Tv“ va fi transmisă din 17 septembrie, de luni până joi, de la ora 22.00 la 00.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite