Horia Moculescu şi Mihai Tatulici, într-o ediţie specială „Te pui cu blondele?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Moculescu şi Mihai Tatulici vin la emisiunea moderată de Dan Negru pentru a se duela în cunoştinţe generale cu tânăra generaţie FOTO Antena 1
Horia Moculescu şi Mihai Tatulici vin la emisiunea moderată de Dan Negru pentru a se duela în cunoştinţe generale cu tânăra generaţie FOTO Antena 1

Horia Moculescu şi Mihai Tatulici vin într-o ediţie specială a quizz-show-ului „Te pui cu blondele?“, în care dezvăluie, de la ora 20:30, la Antena 1, poveşti neştiute de viaţă, dar şi întâmplări haioase din timpul carierelor.

Horia Moculescu şi Mihai Tatulici vin joi, 23 iunie, de la ora 20:30, la „Te pui cu blondele?“, într-o ediţie specială Seniori vs Juniori, în care cei doi invitaţi se vor confrunta pe teme de cultură generală nu doar cu blondele din platoul lui Dan Negru, ci şi cu vedete de televiziune, sportivi şi artişti mai tineri, precum Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Marian Drăgulescu, Roxana Marcu, Nadir, Kamara, Cătălin Oprişan sau Andrei Ştefănescu.

Cum juniorii îi vor provoca pe seniori la tot felul de mărturisiri, Mihai Tatulici va povesti, de exemplu, cum l-a cunoscut pe Horia Moculescu, pe 5 august 1971, pe litoral, când a rămas impresionat nu doar de programul pe care acesta îl susţinea acolo, în calitate de şef de orchestră, ci şi de soţia acestuia, „o bijuterie de origine suedeză“. Dar şi despre relaţia absolut specială pe care realizatorul de televiziune a avut-o cu mama sa, „care simţea tot ce mi se întâmplă, oriunde mă aflam pe lumea asta“.

La rândul său, Horia Moculescu îşi aminteşte cum a cântat, în 1965, la o recepţie pentru Indira Gandhi şi cum a asistat la debutul cântăreţei Naarghita pe scena indiană, în ce împrejurare a dat mâna cu Nicolae Ceauşeşcu, dar şi în urma cărei întâmplări compozitorul nu a mai avut voie să cânte în nici un restaurant din Bucureşti. 

„Tatăl meu mi-a trimis de pe front un acordeon. Atunci am învăţat să cânt la acest instrument. Avem şase ani“, îşi aminteşte celebrul compozitor. Ulterior, cu ajutorul acordeonului, compozitorul şi-a câştigat existenţa pe parcursul mai multor ani . „Primii bani i-am câştigat cântând la acordeon. De altfel, acordeonul mi-a dat de mâncare pentru o lungă perioadă de timp, în anii ’50“, mai spune Moculescu.

Ce alte povestiri fascinante vor spune cei doi invitaţi şi care dintre cele două „tabere“ va ieşi învingătoare, telespectatorii vor afla joi, 23 iunie, de la ora 20:30, într-o nouă ediţie a quizz-show-ului „Te pui cu blondele?“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite