„Hell’s Kitchen - Iadul bucătarilor“ se face „de circ“: ce probe trebuie să depăşească concurenţii în două ediţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ îi surprinde pe concurenţii rămaşi în competiţie cu o serie de probe surpriză, în două ediţii speciale după Paşte, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Participanţii vor trebui să gătească pentru mai multe vedete, se vor juca cu pastele şi vor pregăti mâncare pentru artişti circari.

În săptămâna de după Paşte, Antena 1 difuzează „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ marţi şi miercuri, de la ora 20:30. După săptămâni bune de muncă şi trai în casa „Hell’s Kitchen“, concurenţii rămaşi până acum în show au avut parte şi de critici şi momente dure, dar şi de laude, lacrimile au fost asezonate şi cu zâmbete, iar fiecare service a rămas o veritabilă lecţie de bucătărie.

În această seară, aceştia trebuie să demosntreze cât de mult au evoluat până acum, cât au învăţat din sfaturile celor trei chefi şi cât de bine stau cu nervii: asta pentru că la service vor găti pentru artişti din domenii diferite, de la actori, la muzicieni, dansatori, stilişti. Aşa se face că în restaurant îşi vor face apariţia Mihai Petre, căruia Rebeca va ţine morţiş să-l strângă de mână, Virginia Rogin, Carmen Tănase, Geanina Corondan, Cezar Ouatu şi Andrei Leonte. Presiunea este cu atât mai mare cu cât la finalul serii chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor face şi eliminări: despre cine este vorba, telespectatorii vor afla de la 20:30.

image

Mihai Petre şi Carmen Tănase, doi dintre invitaţii speciali FOTO Antena 1/Gabriela Arsenie

Tot atunci o probă amuzantă le va testa concurenţilor cunoştinţele în materie de paste. O bucată mare de cocă şi maşini speciale de paste vor fi ingredientele unui test de „italiano vero“. După demonstraţia chef-ilor, echipa care va face cea mai mare cantitate de paste bune va câştiga avantajul de a găti orice fel doreşte cu paste, iar învinşii vor găti farfurii impuse de cei trei bucătari profesionişti.

image

Proba pastelor FOTO Antena 1/Gabriela Arsenie

Ediţia de miercuri aduce pentru cei ramaşi în cursă un service de pomină. La „Hell’s Kitchen“ se face circ la propriu pentru că la masă vor sosi mai mulţi artişti circari. Iar un test de degustare pe nevăzute şi cu muzică în căşti va anima atmosfera şi spiritele în bucătăria show-ului de la Antena 1.

image

Concurenţii trec prin flăcările iadului FOTO Antena 1/Gabriela Arsenie

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite