„Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“: juriul a făcut două eliminări surprinzătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“, la proba eliminării FOTO Adrian Manolache/Antena 1
Concurenţii „Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor“, la proba eliminării FOTO Adrian Manolache/Antena 1

Ultimul episod „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor“ a adus nu una, ci două eliminări: după îndelungi dezbateri şi nominalizări, juriul a decis că cele care trebuie să părăsească show-ul sunt Monica, cea care în timpul service-ului a fost criticată de chef Sorin Bontea, şi, spre surprinderea tuturor, Adriana. Cele două au lăsat tunicile de bucătar şi au pierdut şansa de a ajunge în finala show-ului de la Antena 1.

Service-ul de marţi seară a fost unul plin de adrenalină. Vedetele sosite la masă au pus presiune pe concurenţi, dar şi pe chefi. Aşa se face că, flămând şi sătul să aştepe să fie servit, Don Baxter a intrat în bucătărie ca să-şi gătească un piept de raţă. Recunoscut pentru talentul său culinar, acesta le-a dat chiar şi câteva lecţii de gătit concurenţilor şi a fost lăudat de chef Sorin Bontea, care a folosit la plating o parte din pieptul de raţă gătit de el. 

Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor: un concurent, pupat de o vedetă

În timp ce gătea, Paul a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când una dintre invitate, Diana Munteanu, a venit să-l pupe. Diana a vrut să-şi ceară astfel scuze că din cauza ei Paul a fost certat de chef Bontea: pentru că desertul comandat de ea nu era gătit corect, Diana a întors în bucătărie farfuria, cauzând o furtună în bucătăria albastră. Rebeca, mama lui Paul, a fost extrem de fericită însă să îşi vadă băiatul îmbăţişat şi pupat de Diana Munteanu.

Diana Munteanu, alături de Paul FOTO Adrian Manolache/Antena 1

iadul bucatarilor foto antena 1/adrian manolache

Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor: chef Bontea, în pragul disperării

Deşi service-ul l-a adus în pragul disperării pe chef Bontea, care i-a rugat pe colegii lui, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu să intre în bucătărie după ce fetele au fost date afară, seara a fost presărată şi cu câteva laude: Ciprian a reuşit să gătească un risotto perfect, spre mulţumirea chef-ului. Şi Michael a fost lăudat pentru platingurile impecabile cu mini-burgeri pe care le-a pregătit pentru deschiderea serii.   

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite