FOTO VIDEO Mihai Petre, dans memorabil pe scena de la „Românii au talent“. Andra: „Trebuie să le arătăm şi noi ce putem să facem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Petre a urcat pe scenă, pentru a le da o lecţie concurenţilor  FOTO PRO TV
Mihai Petre a urcat pe scenă, pentru a le da o lecţie concurenţilor  FOTO PRO TV

Mihai Petre, unul dintre membrii juriului de la „Românii au talent“, a urcat pe scenă ca să le arate concurenţilor care sunt ingredientele unui spectacol autentic.

Pe scena emisiunii şi-au făcut apariţia, pe rând, trupe de dans, unele mai energice, iar altele mai puţin inspirate, pictori şi cântăreţi, cu toţii dornici să primească aprobarea juriului şi convinşi de talentul lor. 

Un moment mai puţin plăcut a fost atunci când juraţii au fost nevoiţi să îi spună „Nu“ unei fetiţe care a încercat să pună în scenă o prezentare de modă.  

Eşti foarte frumoasă şi ai toate şansele să ajungi mare în timp. Am doi colegi în spate care sunt fascinaţi de modă, înnebuniţi“, i-a spus Mihai Petre micuţei concurente, după care i-a chemat părinţii pe scenă pentru a le comunica decizia juriului.

 Adresându-li-se acestora, i-a întrebat : „Ce a fost în capul vostru să veniţi cu asta ? Am văzut un copil frumos care mergea pe scenă stresat de indicaţiile dumneavoastră din culise şi nu cred că e bine“, i-a mai spus Mihai Petre tatălui, iar Andi Moisescu a adăugat : „Sper să nu fie dezamăgită“.

Alexia este o fetiţă foarte frumoasă, dar e o fetiţă îndrumată greşit. Îi era teamă permanent să nu greşească nimic“, a continuat Mihai Petre.

Un concurent a făcut senzaţie, surprinzând plăcut publicul cu un simplu acordeon. Cuprins parcă de o presimţire, Andi Moisescu i-a spus tânărului, înainte ca acesta să prezinte momentul artistic : „Uimeşte-ne !“. „Bravo, a fost excepţional“, i-a spus el la final, iar Andra s-a arătat cu adevărat încântată de talentul lui Ghenadie.  

Mihai Petre, pe scenă

Seara a culminat cu momentul în care Smiley, Mihai Petre şi Pavel Bartoş au urcat pe scenă şi au dansat.

Totul a început cu o trupă de dansatori profesionişti care a smuls aplauzele publicului şi admiraţia membrilor juriului. „Dansul frumos atrage oameni frumoşi“, a spus Andra, iar Smiley şi Pavel Bartoş au apărut pe scenă, dorind să probeze, probabil, afirmaţia. Nici Mihai Petre nu a putut să se abţină şi s-a alăturat trupei de dansatori.   

Românii au talent FOTO PRO TV

Spre finalul momentului, Pavel Bartoş l-a imitat pe Mihai Petre, şi-a dat părul pe spate şi a făcut o plecăciune, spre amuzamentul publicului. La rândul lui, Smiley, îmbrăcat aşa cum se cuvine pentru un astfel de moment, a acaparat scena, în timp ce Andi Moisescu şi Andra, ridicaţi în picioare, priveau momentul şi se amuzau copios. 

Românii au talent FOTO PRO TV

Chinuit de talent

Antonio a venit să cânte, convins că poate impresiona publicul. „Eu asta fac, cânt tot timpul. Mă gândesc şi la o facultate, dar deocamdată vreau să cânt“.

Tânărul a pus negativul la telefon şi a început să cânte, fără să se lase intimidat de hohotele de râs venite din public. „Oau, cred că o să ai mare succes“, i-a spus Andra, sceptică, înainte de a-l asculta, după care l-a respins categoric. „Cine ţi-a spus că ştii să cânţi“ ? A întrebat ea, revoltată. „Situaţia talentului tău e în felul următor : te chinuie rău“, a conchis Mihai Petre. 

„Un artist la fel de mare cum e Smiley“ 

Andrei Bunica, în vârstă de numai şase ani, a făcut spectacol pe scenă. Îmbrăcat într-un mod adecvat, cu un costum şi o pălărie,  băieţelul a cântat, a interpretat cu patos şi s-a prezentat într-un mod fără cusur, după care a schimbat registrul şi a trecut într-o fracţiune de secundă de la cântat la mişcări de street dance. Publicul s-a ridicat în picioare, iar Mihai Petre l-a încurajat:  „Ai toate şansele să ajungi un artist la fel de mare cum e Smiley“. 

Pavel Bartoş, din nou pe scenă 

Trupa Street Slam România a oferit un moment inedit. Pavel Bartoş a apărut pe scenă şi a aruncat la coş, iar reacţia publicului a fost pe măsura prestaţiei

pavel bartos foto pro tv

La 24 de ani, cântă la 24 de instrumente

O concurentă în vârstă de 24 de ani care ştie să cânte la 24 de instrumente, Cornelia, a oferit un moment surprinzător. Tânăra a cântat succesiv la mai multe instrumente, de fiecare dată reuşind să stârnească admiraţia juriului.

Cornelia îmi place, e o apariţie. Bineînţeles că eu m-am ţinut tare. Sigur, mi-a plăcut şi cum a cântat“, a conchis Mihai Petre, iar Smiley şi Pavel Bartoş au îmbrăţişat-o la plecare. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite