FOTO Tanti Florica face terapie prin teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanti Florica devine regizor într-un nou episod al show-ului FOTO Pro Tv
Tanti Florica devine regizor într-un nou episod al show-ului FOTO Pro Tv

În noul episod al sitcom-ului „Tanti Florica“, difuzat miercuri, de la ora 21:30, pe Pro Tv, protagonista principală, interpretată de inegalabilul Florin Călinescu, îşi descoperă o nouă pasiune, teatrul.

Tanti Florica e cam tâfnoasă şi se pare că nimeni nu îi mai intră în graţii, nici cuscra, nici nurorile, nici băieţii, nici măcar prietena ei de-o viaţă, Victoriţa. Fiica ei, Elena (Tania Popa) îşi face curaj şi intervine sfătuind-o să-şi găsească o pasiune prin care să consume energia. Pentru a o ajuta cu adevărat, Elena îi face cunoştinţă cu un profesor de „art therapy“, iar acesta îi recomandă terapia prin teatru.

Sceptică iniţial, tanti Florica îşi schimbă radical părerea atunci când află că şi Antonia, cuscra ei (Dana Dembinski) a făcut cursuri cu acelaşi profesor şi-acum joacă într-un serial realizat la Buftea. Cât ai spune „Acţiune!“, Florica se va transforma în regizor, casa în platou de filmare, iar întreaga familie în distribuţie pe sprânceană. Ceea ce trebuia să fie o metodă de relaxare se transformă în conflict şi asta pentru că tanti Florica ţine morţis să pună la punct pe toată lumea.

tanti florica foto pro tv

FOTO Pro Tv

Din nou episod, cel mai câştigat iese Tataie (Rudy Rosenfeld) care se întoarce de la dentist însoţit de o asistentă medicală tânără şi extrem de sexi.

tanti florica foto pro tv

FOTO Pro Tv

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite