FOTO Talentul românilor face audienţă la Pro TV - debutul celei de-a treia ediţii a showului „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Isar, un personaj mult mai potrivit pentru un show tabloid decât pentru un talent show FOTO Pro TV
Lucian Isar, un personaj mult mai potrivit pentru un show tabloid decât pentru un talent show FOTO Pro TV

Românul nu s-a născut doar poet, ci şi fachir, acrobat, magician sau... mahalagiu. A treia ediţie a showului „Românii au talent“ a debutat vineri seara cu un amalgam de numere mai mult sau mai puţin reuşite, „împachetate“ însă după reţeta perfectă de audienţă. Lacrimi şi hohote de râs, vociferări, consternare, emoţii: pe de o parte, telespectatorii au primit din nou pâine şi show, iar Pro TV a purtat încă o dată coroana audienţelor.

Emisiunea „Românii au talent“ a înregistrat la nivel naţional o audienţă medie de  27,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 47,8 procente, fiind urmărită, în medie, de aproape cinci milioane şi jumătate de români. Postul Pro TV a condus detaşat şi pe segmentul de public din mediul urban, cu 25,1puncte de rating şi 45,1% cotă de piaţă. Şi la nivel comercial programul a fost lider de audienţă. În minutul de aur, la 21.41, peste şase milioane şi jumătate de români urmăreau talent show-ul de la Pro TV.

Dacă Nic Mihale, magicianul care a deschis seara cu un număr de iluzionism cu CD-uri şi-a demonstrat cu adevărat talentul şi a trecut în etapa următoare, Lucian Isar, o mai veche cunoştinţă a juriului a dovedit încă o dată că e mai potrivit pentru show decât pentru talent-show.

Isar, un oltean de 28 de ani care a participat şi anul trecut (cu un dans din buric, moment ce l-a adus pe Mihai Petre în pragul disperării), a mizat la această selecţie pe un moment de folclor. A cântat (oarecum), apoi a vorbi mai mult decât juriul, motiv pentru care a primit trei de „Nu“ de la Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. Apoi, în culise s-a dezlănţuit iadul mai ceva decât în „Hell’s Kitchen“ a lui Gordon Ramsay. Bucătăraşul cel viteaz i-a făcut cu ou şi cu oţet (depăşind cu mult măsura) pe toţi membrii juriului, iar Pro TV nu a ezitat să difuzeze toate aceste secvenţe.

Au fost multe numere de dans în această primă ediţie (Daniel Apostolu, toboşarii din Chişinău) care au impresionat juriul şi au trecut în etapa următoare. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre concurenţii - trei la număr şi toţi trei la Craiova – care au ales să se prezinte la audiţii cu hitul anului trecut, „Eu vara nu dorm“. „O să facem un concurs separat pentru cei care vin să cânte piesa asta“, a fost replica lui Mihai Petre.

Dacă show-ul a avut momente penibile, nu puteau lipsi cele care să stoarcă lacrimi audienţei. Aşa s-a întâmplat în cazul Dianei Borcea, o tânără bolnavă de nanism care a interpretat piesa „Beautiful“, a Christinei Aguilera, dar şi în cazul adolescentului angelic Adrian Aron, care l-a făcut să lăcrimeze până şi pe Mihai Petre după ce a interpretat vocal şi la chitară o melodie compusă de tatăl sau, medic militar aflat în misiune în Afganistan.

Fachiri, păpuşari, imitatori sau alţi dansatori au oferit experienţe palpitante publicului, dar şi juriului. Iar talentele, ca şi show-ul, vor continua în ediţiile viitoare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite