FOTO „Serviţi, vă rog!“, duelul cuplurilor: Mihai Petre şi soţia lui, Elwira, versus Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două cupluri celebre – Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, , şi Victor Slav şi Bianca Drăguşanu  - se „duelează“ marţi şi miercuri la „Serviţi, vă rog!“. Muncesc, servesc, cântă şi dansează, toate sub supravegherea lui Nea Mărin, în două noi episoade ale show-ului de la Pro TV.

Dacă la „Românii au talent“ este cel mai temut membru al juriului, Mihai Petre va rămâne fără replică la „Serviţi, vă rog!“ după ce va fi închis în cuşcă cu un leu de mare. La propriu. „M-au închis în cuşcă cu el şi mi-au spus că stă cuminte dacă îi fac curat, dar animalul, enorm de altfel, se zbătea şi sărea peste tot, iar mie mi-era frică să nu-mi zdrobească picioarele. I-aş fi dat bucuros o mână în locul lor, dacă mă punea să aleg. Să nu mai zic că răgea exact că un leu şi avea nişte colţi imensi“, a povestit Mihai, marcat de întâlnirea cu animalul.

Mihai şi soţia să, Elwira, au demonstrat că formează o echipă perfectă nu numai pe ringul de dans, ci şi pe „frontul“ „Serviţi, vă rog!”. Însuşi Nea Mărin îi va lăuda pe cei doi: „Mihai Petre se întrece pe el însuşi, este perfecţionist, iar Elwira este la fel de serioasă, amândoi fac treabă tot timpul“.

 
Titlul de cel mai „lipicios“ cuplu le va reveni lui Victor Slav şi Biancăi Dragusanu, care nu se dezlipesc unul de celălalt. „Orice face unul face şi celălalt, sunt mereu împreună, se vede că sunt foarte îndrăgostiţi“, a spus Nea Marin.
Dacă Bianca nu a depus prea mult efort din motive medicale, Victor a muncit cât pentru doi la „Serviţi, vă rog!“: a bătut ţăruşi, a descărcat un camion întreg cu decoruri pentru spectacolul de la circ şi a a servit la bar.

 Edi Stancu, coregraf şi membru al juriului la „Dansez pentru tine“, alături de Vasile Godja, alias „Ceteraşul“, finalist în cel de-al doilea sezon al show-ului „Românii au talent“, au participat şi ei în calitate de concurenţi la această ediţie şi au fost responsabili de entertainmentul clienţilor terasei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite