FOTO „Românii au talent“, o semifinală la înălţime cu trapez şi-un „zburător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Beca şi Cătălina Ţâmpău
Alin Beca şi Cătălina Ţâmpău

12 numere spectaculoase vor fi prezentate publicului în penultima semifinală „Românii au talent“, vineri seara, la Pro TV, de la arbalete şi fachiri, la flair-bartending şi dans la bară. Numai trei vor ajunge în marea finală din 16 mai, în timp ce un alt concurent va fi ales de juriu pentru premiul de originalitate.

Ovidiu Păsărar va ţinti din nou cu arbaleta, trupa de fachiri Angels se pregăteşte să sfideze limitele corpului uman, iar „zburătorul” Octavian Stoica va încerca să fie la înălţime cu numărul sau de dans la bară.

Fetele de la Blonde Tails promit un spectacol de flair-bartending cum numai antrenorul lor, fostul concurent Valentin Luca le-a putut învăţa, George şi Irina Ciucălău vor evolua din nou la trapez, iar băieţii de la Musical Art vor oferi o nouă mostră de „artă a strazii”. 

Vlad Bătrînu este gata de jonglerii cu mingea, iar dansatorii de la Brothers Crew vor să arate că au ritmul în sânge, la fel ca perechea alcătuită din Alin Beca şi Cătălina Ţâmpău. Muzica va fi „asigurată“ de Florinel Lăutaru, Emy Dragoi şi acordeonul său, dar şi de Laura Bisog, sosia Mirabelei Dauer.

Adrian Ţuţu, primul câştigător al show-ului „Românii au talent”, revine pe scenă cu o piesă nouă. Şi tot în această semifinală va cânta Vizi Imre, finalistul lui Moga la „Vocea României“.

Dacă Florinel Lăutaru', concurentul care „cântă“ la pahare, recunoaşte că se teme puţin de juriu, fetele din trupa Blonde Tails nu sunt foarte sigure de coregrafia lor, pe care au pregătit-o într-un timp foarte scurt, după cum mărturisesc.

Acordeonistul Dragoi Emy speră să câştige marele premiu pentru a-şi deschide o academie de muzică şi spune că „în primul an, cursurile ar fi gratuite pentru copiii din familii nevoiaşe“. Şi fachirul din trupa Angels ar folosi cei 120.000 de euro pentru „un centru de reabilitare pentru copiii cu handicap“.

Blonde Tails ar vrea să deschidă un bar în care să lucreze numai fete, în timp ce Vlad Bătrînu e mai tentat de faimă decât de bani. „Aprecierile celorlalţi îmi vor aduce mulţumire personală. Notorietatea rămâne un vis, dar evident că mi-aş dori statutul de vedetă“, a mărturisit acesta.

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamită, trupa Workout (semifinala 1), Ştefan Popescu, Cătălin Mihalache, Raul Gheba (semifinala 2), Leon Magdan, Claudia Stroe şi Cvintetul Anatoly (semifinala 3) sunt cei nouă finalişti pe care telespectatorii i-au trimis în finala „Românii au talent“. Riccardo Masidda, Cătălin Mihalache şi trupa Qui Peut luptă pentru premiul de orginalitate.

 
 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite